Teška ispovest fudbalera o torturi kroz koju je prošao u Udinezeu: Držali su nas zatočene, nisu nam dali ni decu da vidimo!
Foto: Reuters

Nije hteo više da ćuti

Teška ispovest fudbalera o torturi kroz koju je prošao u Udinezeu: Držali su nas zatočene, nisu nam dali ni decu da vidimo!

Mladi igrač je ispričao kakvu su "golgotu" prošli on i saigrači ove sezone

Objavljeno:

Užasna sezona je iza Udinezea, nekada respektabilnog člana Serije A, koji je ove godine jedva izborio opstanak.

Atmosfera u klubu je bila prilično loša i napeta, a sada je jedan od mlađih igrača ekipe, Jakub Jankto, ispričao koliko je bilo mučno i koliko su poremećeni odnosi bili na relaciji uprava - igrači.

Janktu je ispričao kako je rukovodstvo kaznilo njega i saigrače zbog loših rezultata tako što su ih maltene držali zatočene u jednom hotelu i uznemirio italijansku javnost svojim izjavama.

Jakub Jankto je opleo po upravi Udinezea
Jakub Jankto je opleo po upravi Udinezeafoto: EPA/Lancia

- Izgledalo je jako dobro na početku, imali smo pet vezanih pobeda, ali onda smo vezali 11 poraza. Klub je odlučio da nas kazni, stavili su nas u "pritvor" u hotel na tri nedelje. Osećao sam se kao rob, nisam mogao ni decu da vidim. Držali su nas u najgorem hotelu u Udinama, toaleti su bili užasno prljavi. Bila nam je to kazna, rekli su da će nas ojačati, ali to je samo stvorilo veće nezadovoljstvo - ispričao je Jankto i uzburkao duhove.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.