ACA LUKAS PREUZIMA ČUVENI SRPSKI KLUB? Šokantna najava, da li će se ovo ostvariti?
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Predsednik superligaša?!

ACA LUKAS PREUZIMA ČUVENI SRPSKI KLUB? Šokantna najava, da li će se ovo ostvariti?

Srpski pevač je dobio zanimljivu ponudu i sada se čeka da odluči

Objavljeno:

Dinamo iz Vranja je ostvario istorijski uspeh plasmanom u Superligu, međutim, u ovom klubu ne žele samo da budu puki učesnici najelitnijeg ranga srpskog fudbala, već žele da dodatno afirmišu klub.

Uz sve to su i nezadovoljni odnosom koji imaju gradske vlasti prema njima bez obzira na uspeh koji su ostvarili i zato žele da urade nešto što je pomalo neočekivano.

Ljudi iz uprave vranjskog superligaša najavljuju da će ponuditi jednom od najpoznatijih srpskih pevača Aci Lukasu mesto predsednika, kako bi na taj način i dodatno popularisali klub.

Aca Lukas dobiće ponudu da bude predsednik Dinama iz Vranja
Aca Lukas dobiće ponudu da bude predsednik Dinama iz Vranjafoto: Saša Pavlić Koky

- Pokušaću da ubedim Acu Lukasa da bude predsednik Dinama, jer od gradskih vlasti i gradonačelnika Vranja nemamo podršku, pa ni čestitku nam nisu uputili za plasman u najviši fudbalski rang, Super ligu - rekao je za list "Danas" Dragan Antić Recko, prvi čovek vranjskog Dinama.

Dinamo će zbog neispunjavanja osnovnih uslova morati da na početku svoje sezone u Superligi igra kao domaćin na stadionu u Surdulici dok se stadion u gradu ne prilagodi zahtevima najvišeg ranga takmičenja.

Aca Lukas je svojevremeno bio i predsednik Timoka iz Zaječara
Aca Lukas je svojevremeno bio i predsednik Timoka iz Zaječarafoto: Aleksandar Jovanović Cile

U razgovoru za Danas, Antić nije propustio da kaže "da je baš zbog nedostatka podrške gradske vlasti klubu izostala organizacija proslave istorijskog uspeha Dinama u centru Vranja, zbog čega se izvinjava brojnim navijačima kluba i ostalim ljubiteljima fudbala".

Podsećamo da Aci Lukasu nije strano bavljenje fudbalom u Srbiji pošto je svojevremeno bio i prvi čovek Timoka iz Zaječara.

BONUS VIDEO: Dmitrović na okupljanju reprezentacije pred Mundijal

(Espreso.co.rs / Izvor: Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.