Oduševili smo se kad smo videli kako je Srbija urađena u igrici FIFA, ali onda smo pogledali rezerve i zgrozili se skroz! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FIFAALLSTARS.COM

Otaljali su posao

Oduševili smo se kad smo videli kako je Srbija urađena u igrici FIFA, ali onda smo pogledali rezerve i zgrozili se skroz! (VIDEO)

Taman smo bili spremni da pohvalimo proizvođača da je sjajno uradio posao, ali smo otišli na klupu za rezerve i doživeli neprijatno iznenađenje

Objavljeno:

Proizvođači popularne igrice FIFA napravili su verziju za Svetsko prvenstvo i nama, naravno, najzanimljivije jeste kako su predstavili reprezentaciju Srbije.

I moramo priznati da imamo i pohvale i zamerke, i to sa više strana.

Najpre ćemo o pohvalama, a to je da su skoro svi igrači iz startne postave tokom kvalifikacija za Mundijal prilično verno prikazani i zaista likom podsećaju na sebe iz stvarnog života.

Jedino golman Vladimir Stojković, Filip Kostić i štoper Nikola Maksimović koji na kraju ni ne ide u Rusiju ne liče na sebe. E sada velike kritike za rezerviste, a najpre krećemo od toga da od svih igrača koji su ubačeni na klupu na konačnom Krstajićevom spisku nalaze se samo Adem Ljajić, Aleksandar Prijović i Duško Tošić, dok su tu Pejčinović, Vuković, Fejsa, Zoran Tošić, Ignjovski, Obradović, Radoja.

I ono što je najzanimljivije jeste da su rezervisti skroz traljavo urađeni, te nijedan osim Prijovića ne liči nimalo na sebe iz stvarnog života.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.