JEDAN DOŠAO, DRUGI ODLAZI! Zvezda dovela Jovančića, ali je stigla ozbiljna inostrana ponuda za vezistu crveno-belih! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Posao je to

JEDAN DOŠAO, DRUGI ODLAZI! Zvezda dovela Jovančića, ali je stigla ozbiljna inostrana ponuda za vezistu crveno-belih! (VIDEO)

U slučaju da dođe do realizacije transfera, Crvena zvezda bi trebala da inkasira barem milion i po eura na konto obeštećenja

Objavljeno: 15:00h

Mičel Donald i Damijan Le Talek su već napustili Marakanu, a kako stvari njihovim putem će uskoro poći i Uroš Račić. Ali će u ovom slučaju Crvena zvezda izvući solidnu sumu novca.

Spekulisalo se da je Uroš Račić jednom nogom već u Bolonji, klub sa Renato Dalare je zimus poslao ponudu za mladog reprezentativca Srbije, a taj posao je propao poslednjeg dana prelaznog roka.

- Postoji jedna konkretna, ozbiljna ponuda u klubu. I to za Uroša Račića. Nije u pitanju Bolonja - rekao je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Usledilo je pitanje, da li je reč o belgijskom Gentu.

- Da - bio je kratak i jasan Mrkela

U slučaju da dođe do realizacije transfera, Crvena zvezda bi trebala da inkasira barem milion i po eura na konto obeštećenja, što bi itekako dobro došlo crveno-belima u potrazi za novim pojačanjima za sledću sezonu i napad na ligu Šampiona.

Ali mogući gubitak Račića je već pokriven dovođenjem prvog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Ugovor sa crveno-belima potpisao je doskorašnji vezni fudbaler i kapiten Vojvodine Dušan Jovančić.

To je u razgovoru sa novinarima potvrdio i sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela i tako ozvaničio posao koji je pratično dogovoren još pre dve medelje.

- Mogu da vam kažem da Crvena zvezda ima prvo pojačanje u prelaznom roku. Ugovor je potpisao Dušan Jovančić. Sigurno je da nećemo gomilati fudbalere, a njega dovodimo kao zamenu za Mičela Donalda - rekao je Mitar Mrkela.

Jovančić je bio izričita želja Vladana Milojevića. U Novi Sad je stigao na leto 2016. godine, nakon četiri godine u Borcu iz Čačka. U poslednje dve sezone bio je najvažniji šraf Vojvodine, a sada će biti u prilici da potvrdi kvalitet i na stadionu Rajko Mitić.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs/Mozzart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.