AKO PARTIZAN ZOVE, TU SAM! Slaviša Jokanović razgalio maštu Grobara samo dan posle nagađanja da ide Miroslav Đukić! (FOTO)
Foto: Reuters

IZJAVA DANA

AKO PARTIZAN ZOVE, TU SAM! Slaviša Jokanović razgalio maštu Grobara samo dan posle nagađanja da ide Miroslav Đukić! (FOTO)

Draže mu je srpsko crno-belo od engleskog crno-belog

Objavljeno:

Slaviša Jokanović je pre devet godina, posle dve duple krune, bio gotovo primoran da ode iz Humske, ali nije zlopamtilo i kaže da bi i sada rado pomogao Partizanu, ako bi ikako mogao.

Pa, čak i pošto je ušao u Premijer ligu sa Fulamom.

- Nije lako klubovima da trpe trenere, a ni trenerima klubove. Partizan mi je mnogo dao i kao igraču i kao treneru, zbog čega sam mu večno zahvalan. Ostajem navijač crno-belih i radujem se svakom uspehu. Ako nekad procene da mogu da im budem po nekom pitanju od pomoći, uvek sam tu - rekao je Jokanović za Novosti.

Slaviša Jokanović
Slaviša Jokanović foto: Reuters

On se podsetio i kako je počeo trenersku karijeru. Bilo je to baš tada u Partizanu.

- Dragan Stojković Piksi ima kod nas A licencu broj jedan, moja je broj dva. Želeo sam prvo da završim trenersku školu u Španiji, jer tamo se do nje stiže za tri meseca. Onda se pojavila priča da preuzmem Partizan, morao sam da učim godinu i po. Sve se nakako sa crno-belima dogodilo na brzinu, posle nekog karambola. Hteli su me, imao sam igračko ime, procenili su da mogu da izdržim pritisak. Tad sam odlučio da želim da budem trener - otkrio je Slaviša Jokanović.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.