RASPRODAJA! Još dva igrača napuštaju Zvezdu, preozbiljna lova se sliva u kasu! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

počelo je počelo

RASPRODAJA! Još dva igrača napuštaju Zvezdu, preozbiljna lova se sliva u kasu! (VIDEO)

Pomenuti novac bio bi iskorišćen i za angažovanje pojačanja, a kako sada stvari stoje, najbliži dolasku na Marakanu je napadač Brage Nikola Stojiljković...

Objavljeno: 11:31h

Kako prenosi Žurnal, Bolonja je odlučna u angažovanju Zvezdinog veznjaka Uroša Račića i za njegov transfer u svoje redove spremna je da izdvoji 1.5 miliona evra na ime obeštećenja crveno-belima.

Naravno, čelni ljudi Crvene zvezde pokušaće da dođu i do nešto veće sume, ali utisak je da bi ovaj posao mogao brzo da bude okončan na obostrano zadovoljstvo.

Uporedo se pregovara i sa Ferencvarošem oko defanzivca Abrahama Frimponga. Mađarski vicešampion za njega navodno nudi 400.000 evra, a u narednim danma bi trebali da saznamo, da li je to prihvatljiva suma za crveno-bele.

Imajući u vidu prethodno izrečeno: 800.000 + 1.500.000 + 400.000 = 2.700.000 evra.

Ovo bi bila sasvim solidna zarada, s obzirom da je tek početak prelaznog roka i da bi crveno-beli tek mogli znatno više da zarade od eventualne prodaje nekog od najboljih igrača do kraja leta.

Pomenuti novac bio bi iskorišćen i za angažovanje pojačanja, a kako sada stvari stoje, najbliži dolasku na Marakanu je napadač Brage Nikola Stojiljković o kome se već nedeljama piše. Pregovori ulaze u završnu fazu, a Zvezda navodno Portugalcima nudi 800.000 evra za nekadašnjeg napadača Čukaričkog, koji je prošlu sezonu proveo u turskom Kajzeriju.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.