ZVEZDIN PUT DO LIGE ŠAMPIONA: Paklenije ne može da bude! Dinamo, Seltik, Ludogorec...
Foto: Dragan Gojić

Kako do tamo?

ZVEZDIN PUT DO LIGE ŠAMPIONA: Paklenije ne može da bude! Dinamo, Seltik, Ludogorec...

Crveno-beli neće biti nosioci u 2. kolu i već tu mogu da nalete na neke izuzetno ozbiljne timove

Objavljeno:

Neće biti nimalo lako nijednom srpskom klubu u kvalifikacijama za evropska takmičenja ove godine, nakon što je UEFA promenila sistem, a to se posebno odnosi na Crvenu zvezdu koja će pokušati da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Nažalost, klubu sa Marakane se nije posrećilo da se poklope iznenađenja u drugim evropskim nacionalnim šampionatima, što bi ih učinilo nosiocima u 2. kolu.

Jedina dobra stvar je što je Olimpija postala prvak Slovenije, što je donelo određena pomeranja među nosiocima, te Zvezda može da dobije i nešto lakše rivale u 2. kolu.

Fudbaleri Crvene zvezde će biti nosioci samo u 1. kolu
Fudbaleri Crvene zvezde će biti nosioci samo u 1. kolufoto: crvenazvezdafk.com

Jasno je da će u prvom kolu srpski prvak biti nosilac, a potencijalni rivali su mu: Torpedo (Gruzija) Flora (Estonija) Valur (Island) Spartaks (Letonija), Kork Siti (Republika Irska), Suduva (Litvanija), Sutjeska (Crna Gora), Alašket (Jermenija), Krusejders (Severna Irska), Vikingur (Farska Ostrva), Didelanž (Luksemburg), Olimpija (Slovenija), Škendija (Makedonija) i pobednik preliminarlne runde kvalifikacija.

Daleko ozbiljniji su nosioci u 2. kolu i potencijalni rivali Zvezde: Seltik (Škotska), Ludogorec (Bugarska), APOEL (Kipar), Legija (Poljska), Astana (Kazahstan), Karabag (Azerbejdžan), Bate Borisov ( Belorusija), Dinamo (Hrvatska), Šerif (Moldavija), Malme (Švedska)...

BONUS VIDEO: SVADBA PRED MUNDIJAL: Evo kao se fudbaleri Srbije provode na venčanju zlatnog orlića, Sergej pecka Živkovića

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.