Mitrogol bi da ostane u Fulamu kod Jokana, ali taj Njukasl: Moram da se vratim tamo! Kod Slaviše igram najbolji fudbal u karijeri! (VIDEO)
Foto: Reuters

Šta će biti sa Aleksandrom?

Mitrogol bi da ostane u Fulamu kod Jokana, ali taj Njukasl: Moram da se vratim tamo! Kod Slaviše igram najbolji fudbal u karijeri! (VIDEO)

Srpski reprezentativac bi želeo da ostane na "Krejven kotidžu" ali je pitanje koliko je to moguće

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović je u subotu izborio ulazak u Premijer ligu sa Fulamom, gde se nalazi na pozajmici iz Njukasla.

Srpski napadač i trener Slaviša Jokanović doneli su veliku radost londonskom klubu koji je u finalu plej-ofa za prelazak u viši rang takmičenja savladao Aston Vilu.

Aleksandar Mitrović sa peharom
Aleksandar Mitrović sa peharomfoto: Reuters

Nije tajna da posle blistave polusezone i Jokanović, i uprava, i navijači žele da Mitrogol ostane na "Krejven kotidžu" i sledeće sezone i igra za taj tim u Premijer ligi, a ni on ne bi imao ništa protiv.

- Videćemo šta se događati, ali bih svakako bio veoma srećan da ostanem. Razgovaraću sa svojim agentom i sa klubom, pa ćemo videti - poručio je Mitrović engleskim medijima.

Upravo je Srbin bio ono što je nedostajalo Fulamu za uspeh, a njegovih 12 golova na 16 utakmica doneli su mu status miljenika navijača.

- Imam nekoliko saigrača koji su u stanju da mi daju dobre lopte i zbog toga mi je mnogo lakše da postižem golova, a moram i da im se zahvalim zbog toga. Malo je vremena, a uspomena pregršt. Izgubio sam samo dve utakmice od kada sam stigao, a Fulam nije izgubio 23 duela zaredom. Zaista neverovatan period. Uživam i jako bih voleo da ostanem, ali sam i dalje igrač Njukasla. Moram svakako da se vratim tamo i da vidim šta će biti - rekao je Mitrogol.

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Njukaslom i jasno je da će morati da napusti taj klub tokom leta, međutim, "svrake" traže visoko obeštećenje za njega, pa je pitanje da li "kolibari" to mogu da plate.

Aleksandar Mitrović slavi plasman u Premijer ligu
Aleksandar Mitrović slavi plasman u Premijer ligufoto: Reuters

- Slaviša je izvukao ono najbolje iz mene. Četiri fenomenalna meseca. Ne znam, možda sam u boljem fizičkom stanju nego u Njukaslu jer igram daleko više utakmica. Ovo je najbolji fudbal moje karijere, a velike zasluge idu i na račun stručnog štaba i saigrača, kao i svih u i oko kluba. Ponekad postignem gol, ponekad ne... Ljudi su tu da osuđuju i kritikuju, ali se ja ne tangiram – uvek dajem sve za pobedu i radim sve kako bih pomogao saigračima. U finalu sa Aston Vilom, nisam mogao da dišem od umora poslednjih dvadesetak minuta, kada smo ostali sa igračem manje, a delovalo mi je kao da su sati u pitanju - ispričao je Mitrović o saradnji sa srpskim trenerom.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.