MASOVNI PROTESTI PROTIV SERHIJA RAMOSA! Španac optužen da je povredio Salaha, traži se intervencija nadležnih! (VIDEO)
Foto: Reuters

POMAMA...

MASOVNI PROTESTI PROTIV SERHIJA RAMOSA! Španac optužen da je povredio Salaha, traži se intervencija nadležnih! (VIDEO)

FIFA i UEFA na potezu...

Objavljeno:

Liverpulovi navijači, kao i mnogi neutralni fudbalski fanatici željni prekida Realove dominacije evropskim tronom, i dalje tuguju za porazom Redsa u finalu Lige šampiona.

Takođe, i dalje se kuju teorije kako bi tok utakmice bio drugačiji da se Mohamed Salah nije povredio već u prvoj polovini prvog poluvremena.

Već opevani duel Serhija Ramosa i Mohameda Salaha, nakon kog je omiljeni Egipćanin povredio levo rame zbog čega je pod znakom pitanja i njegov nastup na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, povod je masovne peticije koja se proširila internetom.

Uvereni kako je Serhio Ramos u klinču namerno onesposobio Salaha, više od 100 hiljada ljudi potpisalo je zahtev kojim od Svetske (FIFA) i Evropske (UEFA) fudbalske federacije traži da naknadno sankcionišu prekršaj Realovog kapitena.

- Ponekad fudbal pokaže svoju dobru stranu, a ponekad i lošu. Iznad svega, mi smo profesionalci. Mohamede Salah, želim ti brz oporavak - objavio je Serhio Ramos na svom službenom Tviter profilu.

Uprkos upućenoj poruci podrške, peticija je uzela maha. Do objavljivanja tekućeg članka peticiju je imenom i prezimenom potpisalo 162 hiljade ljudi.

Premda je izvesno kako će predstavnici Svetske i Evropske federacije tek sa smeškom popratiti ishod peticije, kolektivna histerija pretvorila je Serhija Ramosa u javnog neprijatelja.

- Ramos predstavlja strašan primer budućim generacijama fudbalera. Umesto da pošteno pobedi, koristi se trikovima koji prkose duhu fer igre. Koristeći video snimke utakmica, UEFA i FIFA moraju da poduzmu mere protiv njega i sličnih igrača - u opisu peticije napisao je čovek koji ju je postavio na net.

BONUS VIDEO: Slaviša Kokeza na utakmici Brodarac - Napredak (M)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.