UOPŠTE NISAM SPAVAO! Znamo da ga sada pola sveta mrzi više od ikoga, ali ove reči morate da pročitate! (FOTO)
Foto: EPA/Sedat Suna

KARIJUS OTVORIO DUŠU

UOPŠTE NISAM SPAVAO! Znamo da ga sada pola sveta mrzi više od ikoga, ali ove reči morate da pročitate! (FOTO)

Dan nakon finala se putem Tvitera oglasio kako bi se javno izvinio, ostavljajući utisak da ni sa kim od saigrača nije razgovarao

Objavljeno: 20:41h

Liverpul je u finalu Lige šampiona doživeo poraz od Real Madrida rezultatom 3:1, a glavni krivac za takav ishod bio je golman Karijus, koji je direkno poklonio dva pogotka svom rivalu i omogućio mu da treći put za redom podigne pehar namenjen pobedniku Lige šampiona.

Golman Liverpula je prvo sebi dozvolio apsolutno neverovatnu grešku, kakvu ni deca iz kategorije "pionira" ne dozvoljavaju sebi. Bukvalno je telefonirao Benzemi gde će rukom uputiti loptu, pa Francuzu nije bilo teško da samo podmetne nogu i sprovede loptu u mrežu.

Onda je usledio možda i najlepši gol ikada postignut u finalima LIge šampiona, kada je Bejl maestralnim makazicama savladao Nemca. On kod ovog pogodka nije snosio krivicu, ali možemo samo da zamislimo kako takav gol utiče na čoveka koji je već napravio možda najveću glupost u istoriji finala.

A zatim je kod trećeg gola za Madriđane opet sebe spustio na nivo "petlića" sa reakcijom koja ne bi smela da se desi čoveku koji prima nedeljnu platu u iznosu od čak 30.000 evra.

Dan nakon finala se putem Tvitera oglasio kako bi se javno izvinio, ostavljajući utisak da ni sa kim od saigrača nije razgovarao.

- Nisam spavao do sad... Scene mi se vraćaju iznova i iznova... Beskrajno se izvinjavam mojim saigračima, navijačima i celom stručnom štabu. Znam da sam zabrljao sa dve greške i da sam vas sve izneverio. Kao što sam već rekao voleo bih da vratim vreme, ali je to nemoguće. Još gore je što smo osećali da možemo da pobedimo Real Madrid i bili smo u igri dosta dugo - neutešan je Nemac.

Na kraju je iskoristio priliku da se zahvali navijačima i da im obeća još jednu stvarč.

- Hvala vama, našim neverovatnim navijačima koji su došli u Kijev i čuvali mi leđa, čak i posle utakmice. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo i to mi je još jednom pokazalo kako smo velika porodica. Hvala vam, vratićemo se jači - napisao je Karijus.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.