KAKVA LUDA GLAVA: Umesto da plače zbog poraza, Jirgen Klop sa pevačem pank benda ludovao do 6 ujutru noć posle finala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@Oliver__Bond

Neverovatan čovek

KAKVA LUDA GLAVA: Umesto da plače zbog poraza, Jirgen Klop sa pevačem pank benda ludovao do 6 ujutru noć posle finala! (VIDEO)

Trener Liverpula je ponovo pokazao da je neverovatna ličnost

Objavljeno:

Čudan je čovek Jirgen Klop! Ekscentrik sa odlukama i ponašanjem koje nije svojstveno nijednom treneru na svetu!

Kako drugačije da objasnimo to što je u noći kada je njegov klub izgubio finale Lige šampiona, ludovao sa navijačima i prijateljima do šest ujutru.

Bez obzira što su bili razočarani po završetku duela na Olimpijskom stadionu u Kijevu, navijači Liverpula su ipak, odlučili da slave svoj tim, jer je uspeh doći i do meča za trofej, a njihova ekipa je zaista imala neverovatnu sezonu u Ligi šampiona.

Tog mišljenja je bio i nemački stručnjak koji je poručio i svojim igračima da nema mesta za tugu, pa je otišao u provod sa prijateljima iz Nemačke, među kojima je bio i Kampino pevač jednog od Klopovih omiljenih bendova Toten Hosen.

Inače pevali su i interesantnu pesmu:

"We saw the European cup, Madrid had all the fu***ng luck, We swear we'll keep on being cool, We'll bring it back to Liverpool!"

BONUS VIDEO: SVADBA PRED MUNDIJAL: Evo kao se fudbaleri Srbije provode na venčanju zlatnog orlića, Sergej pecka Živkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.