SIGURNO IDE U RUSIJU, ALI DA LI ĆE IGRATI? Prve vesti o težini povrede Mohameda Salaha i njegovom nastupu na Mundijalu! (FOTO)
Foto: Reuters

Dilema ostaje

SIGURNO IDE U RUSIJU, ALI DA LI ĆE IGRATI? Prve vesti o težini povrede Mohameda Salaha i njegovom nastupu na Mundijalu! (FOTO)

Egipćanin je povredio rame ili ključnu kost u finalu Lige šampiona

Objavljeno:

Planeta, a pogotovo navijači Liverpula i Egipta sa zebnjom iščekuju vesti o težini povrede Mohameda Salaha zbog koje je doveden u pitanje njegov nastup na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Egipćanin je povređen u duelu sa Serhiom Ramosom u prvom poluvremenu finala Lige šampiona zbog čega je morao da napusti igru u 30. minutu i odmah je otišao u bolnicu na preglede i snimanja desne ruke.

Trener Jirgen Klop je rekao da situacija nije dobra, međutim, sada stižu ohrabrujuće vesti iz Fudbalskog saveza Egipta, gde nemaju sumnje da će se njihov najbolji fudbaler naći na Mundijalu u Rusiji.

- Trebaće minimum dve nedelje da se Mohamed Salah oporavi. On će otići u Englesku na lečenje, pre nego što se pridruži nacionalnom timu u Italiji. Salah će biti na konačnom spisku igrača četvrtog juna - poručio je ministar sporta Egipta, Kalid Abdel Aziz.

Iz ovoga se i dalje ne da zaključiti da li će Salah moći da igra u Rusiji, ali sigurno je da će biti među 23 igrača i da će putovati, jer neverovatno je da igrač takvog kalibra propusti istorijsko učešće svoje reprezentacije na planetarnoj smotri.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.