Nemanja Matić i Duško Tošić navijali iz prvih redova u finalu Lige šampiona! (FOTO)
Foto: Promo / Heineken

Gledali istoriju

Nemanja Matić i Duško Tošić navijali iz prvih redova u finalu Lige šampiona! (FOTO)

Srpski reprezentativci su bili specijalni gosti na događaju posvećenom najvećoj utakmici klupske sezone

Objavljeno: 13:56h

Istorijsku pobedu Real Madrida nad Liverpulom 3:1, u finalu Lige šampiona na Olimpijskom stadionu u Kijevu, pratilo je čak 350 miliona gledalaca širom sveta, što je svrstalo ovaj događaj među jedan od najgledanijih u istoriji sporta.

Među ljubiteljima fudbala koji su imali priliku da uživaju u spektakularnom gledanju ove dugoočekivane utakmice, bili su i pobednici konkursa "Share the drama". Kao dugogodišnji prijatelj Lige šampiona, "Heineken" je omogućio praćenje finalnog meča, i to na dve atraktivne lokacije – u Beogradu, na Belom dvoru, kao i u Atini, gradu šampiona.

Srpski reprezentativci Duško Tošić i Nemanja Matić
Srpski reprezentativci Duško Tošić i Nemanja Matićfoto: Promo / Heineken

Heineken je za fanove u Beogradu pripremio posebno prijatno iznenađenje, pošto su zajedno sa njima iz "prvih redova" tokom svih 90 minuta meča dramu delili čuveni fudbalski asovi Nemanja Matić i Duško Tošić, zatim naš najbolji automobilista Dušan Borković, voditeljka Marija Kilibarda i mnogi drugi.

Madriđani su postali prvi klub u 21. veku koji je osvojio Ligu šampiona tri puta u nizu, čime su zaslužili pravo da dobiju originalni pehar koji ostaje u njihovom posedu zauvek, dok stručnjaci iz UEFA za narednu godinu moraju da prave novi.

Duško Tošić
Duško Tošićfoto: Promo / Heineken

- Čestitam igračima Real Madrida na zasluženoj pobedi. Utakmica je bila otvorena, Liverpul je bolje počeo, ali je verovatno na ishod dosta uticala i povreda Salaha u prvom poluvremenu. Bilo je uzbuđenja, drame, emocija, dobrih poteza, golova, svega onog što treba da čini jedno ovakvo finale - rekao je Tošić.

Naš proslavljeni fudbaler odlično zna kolika je važnost Lige šampiona za svakog igrača.

Dušan Borković, Nemanja Matić i Duško Tošić
Dušan Borković, Nemanja Matić i Duško Tošićfoto: Promo / Heineken

- Igrao sam u Ligi šampiona, uz Svetsko prvenstvo to je nešto najveće za fudbalera. Sa Bešiktašom sam ove sezone stigao do osmine finala, to je zaista istorijski uspeh i privilegija je biti deo ovog takmičenja - zaključio je novi prvotimac kineskog Gvangžua.

Iz prvih redova u utakmici je uživao i Dušan Borković, vodeći vozač u TCR Evropa šampionatu.

Dušan Borković
Dušan Borkovićfoto: Promo / Heineken

- Navijao sam za Real, i drago mi je da su Madriđani pobedili, ali bi mi bilo još draže da je Kristijano Ronaldo postigao gol. Prognozirao sam 2:0 pred početak utakmice, ali Liverpul se pokazao kao izuzetan tim, i zasluženo su došli do finala. Bilo mi je zadovoljstvo da prisustvujem jednom ovakvom događaju, i nadam se da ćemo svake godine tradicionalno da pratimo finale Lige šampiona u organizaciji brenda Heineken - istakao je Borković.

Ništa manje zabavno nije bilo ni na Heineken gledanju finala u Atini koje su, zahvaljujući pokazanoj kreativnosti u okviru konkursa "Share the drama, share a Heineken" koji je trajao od 2. aprila do 13. maja, osvojili Zoran Aleksić i Branislav Jovanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.