I PUTIN NA UDARU BESNIH NAVIJAČA: On je taj koji je platio Ramosu da namerno povredi Salaha! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP/EPA/Armando Babani

Traži se žrtveno jagnje

I PUTIN NA UDARU BESNIH NAVIJAČA: On je taj koji je platio Ramosu da namerno povredi Salaha! (FOTO) (VIDEO)

Neverovatne optužbe na račun predsednika Rusije

Objavljeno:

Serhio Ramos se opet potrudio da pokupi gnev skoro pa čitave planete, ili bolje reći svih, sem navijača Real Madrida, pošto je izbacio Mohameda Salaha iz igre posle samo pola sata igre u finalu Lige šampiona.

Poznat po "prljavim" potezima i vođen mišlju da "cilj opravdava sredstva", španski fudbaler je i sada bio u centru pažnje kada je uhvatio ruku Egipćanina u polugu kao u MMA i potom pao preko nje.

Zbog toga je najbolji igrač Liverpula i možda cele planete u ovom momentu morao da izađe napolje iz igre, a sada je doveden u pitanje i njegov nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Međutim, nije Ramos jedini na udaru navijača, nego i još jedan čovek koji naizgled nema veze sa time uopšte. U pitanju je Vladimir Putin koga su Egipćani optužili da je platio Špancu da namerno povredi Salaha.

Prava hajka se povukla na društvenim mrežama gde se predsednik Rusije označava kao glavni krivac za povredu i optužuje da je on "naručio" Ramosu da to uradi i za to mu dobro platio, te su tako obojica bili na dobitku.

Razlog za to jeste što se navodno Putin uplašio Salaha, jer je Egipat sa domaćinom predstojećeg Svetskog prvenstva u istoj grupi.

Pored njih tu su još i Saudijska Arabija i Urugvaj.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ KAO ROKI: Evo kako se Novak priprema za najvažniji izazov u ovoj godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.