REAL SE RASPADA! I Bejl posle Ronalda najavio odlazak i poručio da je dao najbolji gol ikada u finalima Lige šampiona! (VIDEO)
Foto: Reuters

Zemljotres u Madridu

REAL SE RASPADA! I Bejl posle Ronalda najavio odlazak i poručio da je dao najbolji gol ikada u finalima Lige šampiona! (VIDEO)

Velški reprezentativac ističe da želi da igra na svakom meču, a ne da sedi na klupi

Objavljeno:

Geret Bejl je bio džoker Zinedina Zidana u finalu Lige šampiona i upravo je Velšanin uz svesrdnu pomoć nesrećnog Lorisa Karijusa doneo treći uzastopni pehar prvaka Evrope "kraljevskom klubu".

Ušao je s klupe i postigao dva pogotka, od kojih se već sada priča o onom prvom kao o najboljem koji je ikada pao finalima Lige šampiona, a to je i sam fudbaler priznao posle meča.

- Naravno, bio sam razočaran što nisam počeo utakmicu jer mislim da sam zaslužio, ali trener odlučuje. Najbolje što sam mogao je bilo da uđem i napravim razliku i to sam uradio. To mora da je najbolji gol u finalima Lige šampiona, nema veće scene. Ipak, srećan sam samo zbog pobede - rekao je Bejl.

Međutim, nije mogla ni u trenucima slavlja da izostane tema toliko puta pokretana ove sezone, a to je njegovo nezadovoljstvo statusom kod trenera i odlazak iz Madrida.

Geret Bejl slavi gol u finalu Lige šampiona
Geret Bejl slavi gol u finalu Lige šampionafoto: Reuters

Upravo je završio svoju četvrtu sezonu, u kojoj je više vremena proveo na klupi nego na terenu i nije tajna da mu smeta što ima takav tretman kod francuskog stručnjaka.

- Moram da igram iz nedelje u nedelju a to se ove sezone nije dešavalo. Bio sam povređen, ali sam sada spreman. Moram da sednem ovog leta sa svojim agentom i da pričamo o sadašnjoj situaciji - jasan je bio Bejl posle finala.

Geret Bejl je razočaran svojim statusom u Real Madridu
Geret Bejl je razočaran svojim statusom u Real Madridufoto: AP

Sprema li se ovo egzodus najboljih igrača sa "Santjago Bernabeua" nakon što su i treću sezonu zaredom dokazali dominaciju na evropskom tlu?

Ne zaboravite da i i Kristijano Ronaldo odmah posle dodele pehara između redova takođe poručio da razmišlja o napuštanju Reala.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.