PANIKA I STREPNJA U EGIPTU! Mohamed Salah propušta Svetsko prvenstvo?! Prognoze nisu dobre!
Foto: Reuters

Samo to ne

PANIKA I STREPNJA U EGIPTU! Mohamed Salah propušta Svetsko prvenstvo?! Prognoze nisu dobre!

Serhio Ramos je posle finala Lige šampiona postao najomraženija ličnost u Egiptu

Objavljeno:

Panika i opšta strepnja u Egiptu posle finala Lige šampiona! Mohamed Salah je pod znakom pitanja za nastup na Svetskom prvenstvu.

Najbolji igrač Liverpula ove sezone povredio se posle pola sata utakmice u Kijevu, kada mu je Ramos priklještio ruku i pogom su obojica pali na nju, a zbog toga je Egipćanin morao da izađe sa terena.

Trenutak kada se Mohamed Salah povredio
Trenutak kada se Mohamed Salah povrediofoto: Reuters

Na konferenciji za medije posle meča, trener Jirgen Klop nije bio nimalo optimističan kada su u pitanju pretpostavke koliko i kako je oštećena ruka ili rame jednog od najboljih igrača planete u ovom trenutku.

- Salah je u bolnici je na rentgenu. Mislim da je u pitanju ili kljčna kost ili rame. Ne izgleda dobro, to je to. To je veoma loše za Salaha, nas i Egipat. U pitanju je deo sporta koji mi se ne sviđa. Ovakve stvari se događaju. Ne znam šta bi bilo da je ostao u igri, ali svi su videli da smo pola sata igrali dobar fudbal - rekao je Klop.

Mohamed Salah možda propusti i Svetsko prvenstvo
Mohamed Salah možda propusti i Svetsko prvenstvofoto: Reuters

Naredni dani i pregledi će sigurno doneti mnogo više pouzdanijih informacija.

Podsećamo da se Egipat plasirao na Svetsko prvenstvo prvi put posle 1934. godine, a s obzirom na to jasno je koliki bi udarac bio i za njih i za samog igrača da ne nastupi na najvećoj reprezentativnoj smotri na svetu.

BONUS VIDEO: SVADBA PRED MUNDIJAL: Evo kao se fudbaleri Srbije provode na venčanju zlatnog orlića, Sergej pecka Živkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.