REKAO MAĐARIMA: Marko Nikolić konačno progovorio o priči da Partizan hoće da ga vrati za trenera!
Foto: Reuters

Priznao je

REKAO MAĐARIMA: Marko Nikolić konačno progovorio o priči da Partizan hoće da ga vrati za trenera!

Srpski trener se već neko vreme pominje kao rešenje za naslednika Miroslava Đukića

Objavljeno:

Dugo već kolaju priče o potencijalnom povratku Marka Nikolića na klupu Partizana, još od kada se povela priča i o tome da će Miroslav Đukić biti smenjen na kraju sezone.

Priču da je bilo kontakta između sadašnjeg trenera Videotona i njegovog bivšeg kluba kome je prošle godine doneo "duplu krunu", potvrdio je i sam Nikolić za mađarske medije.

Marko Nikolić je potvrdio da je bilo kontakta između njega i Partizana
Marko Nikolić je potvrdio da je bilo kontakta između njega i Partizanafoto: Dado Đilas

- Glasine su tačne, Partizan me želi, što je sasvim normalno jer sam tamo proveo tri uspešne godine. Tačno je da me žele, ali to je jedino realno u celoj priči. Imam ponude iz drugih evropskih zemalja, kao i sa Istoka, ali ovde sam došao zbog projekta - rekao je Nikolić.

On se nalazi na dobrom putu da sa Videotonom osvoji šampionsku titulu u Mađarskoj, a kako je priznao, na razgovorima s upravom oko produžetka saradnje potegla se i tema Partizanovog interesovanja.

Marko Nikolić pregovara sa upravom Videotona o produžetku saradnje
Marko Nikolić pregovara sa upravom Videotona o produžetku saradnjefoto: Dado Đilas

- Otvoreno ću vam reći, razgovarao sam sa upravom kluba, tema produžetka ugovora je prisutna gotovo svakodnevno, ali još ništa nismo potpisali. Imam još godinu dana postojećeg ugovora, moramo da dogovorimo detalje. Od početka sam bio iskren prema igračima, rekao sam im da su to samo medijska nagađanja - rekao je Nikolić.

BONUS VIDEO: BEKAM GAĐA KANTE SA 50 METARA I SVAKI PUT UBADA! Pršti polemika da li je ovo montaža ili je Englez i dalje doktor fudbala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.