LUKA ADŽIĆ OTVORIO DUŠU: Zimus su me bukvalno terali iz kluba! Nisam bio u dobrim odnosima s Milojevićem!
Foto: Dragana Udovičić

Sve što ga je tištilo

LUKA ADŽIĆ OTVORIO DUŠU: Zimus su me bukvalno terali iz kluba! Nisam bio u dobrim odnosima s Milojevićem!

Mladi fudbaler je posle zvižduka na proslavi titule otišao sa Marakane u Anderleht

Objavljeno:

Veliku prašinu je podigao transfer Luke Adžića iz Crvene zvezde u Anderleht.

Mladi fudbaler je nezadovoljan svojim statusom, ali i time da klub nije mogao da mu obeća minutažu u narednoj sezoni, odlučio posle savetovanja sa svojim menadžerskim timom, da odbije produžetak ugovora koji je isticao u decembru i da napusti tim.

Zbog svega što se dešavalo u vezi sa njegovom situacijom, čak su mu navijači zviždali na proslavi titule protiv Voždovca prošle godine.

Upravo o svemu tome što se dešavalo je krilni fudbaler otvorio svoju dušu u razgovoru za "Blic".

- Videli ste svi šta sam doživeo pri proslavljanju titule, da mi ceo stadion zviždi. Iako ja nisam izdao klub, prevario nekoga, otišao bez obeštećenja. Zvezda je zaradila na meni. Mogao sam da sačekam i odem na zimu, pa da klub ne uzme ništa. To mi nije padalo na pamet da uradim - odmah je bez dlake na jeziku progovorio Adžić, a potom i dodao zašto je odbio produžetak ugovora.

- Ugovor nisam produžio jer ljudi iz kluba nisu verovali u mene. Zimus su me bukvalno terali da idem negde na pozajmicu, kada se pojavila Sevilja, u koju je trebalo da idem da igram za njihov B tim. Pojavila se priča da uopšte u Zvezdi neću dobiti šansu.

Luka Adžić je izneo svoju stranu priče zašto je otišao iz Zvezde
Luka Adžić je izneo svoju stranu priče zašto je otišao iz Zvezdefoto: News1

- Razgovarao sam na početku sezone sa direktorom Terzićem i trenerom Milojevićem, gde mi je rečeno da ću da budem oslonac ekipe. Međutim, to se nije ostvarilo. Kad god sam ušao u igru i uradio nešto zapaženo postizanjem gola ili asistencijom, odmah bi me potom sklonili. Sa ove distance smatram da je to planski rađeno i jako mi je žao zbog toga. Siguran sam da sam zaslužio veću minutažu, čak i derbi da počnem u starnoj postavi. Inače, statistički, ja sam bio najbolji krilni igrač u Zvezdi. To me je ubijalo - ispričao je Adžić.

Mladi reprezentativac Srbije ističe da mu je mnogo krivo što je u evropskim mečevima odigrao ukupno dva minuta, ali i otvoreno kaže da ga trener Milojević nije baš simpatisao.

Luka Adžić je rekao da nije bio u dobrim odnosima sa trenerom Milojevićem
Luka Adžić je rekao da nije bio u dobrim odnosima sa trenerom Milojevićemfoto: Saša Pavlić Koky

- Nisam baš bio u dobrim odnosima sa trenerom Milojevićem. Nije mi jasno zašto. Dobro sam radio i trenirao. Uvek sam morao duplo više da pokažem od drugih da bih dobio šansu. Ipak, moram i da napomenem da mi je Milojević dosta unapredio igru i da me je popravio kao igrača. Ali, izvesno je da mu nisam bio simpatičan - rekao je između ostalog Adžić.

BONUS VIDEO: Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde gori kao buktinja

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.