NAJVEĆI STRAH FUDBALSKIH LJUBITELJA! Tokom finala Lige šampiona doći će do nestanka slike! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters, EPA/Peter Powell

KAMPANJA

NAJVEĆI STRAH FUDBALSKIH LJUBITELJA! Tokom finala Lige šampiona doći će do nestanka slike! (FOTO) (VIDEO)

Svi koje ovo pogodi, a ne znaju o čemu se radi, u najmanju ruku će se iznervirati

Objavljeno:

Za sve ljubitelje fudbala širom sveta, ako se izuzme nadolazeće Svetsko prvenstvo, subotnja utakmica i veliko finale Lige šampiona ove je godine dan 'D'.

Na Olimpijskom stadionu u Kijevu snage će odmeriti Real Madrid i Liverpul, a svi oni koji nemaju tu sreću da uživo iz prvog reda prate ovaj veliki dvoboj, smestiće se pred male ekrane i pomno pratiti 90 minuta spektakla, a možda i više.

Ipak, najveći strah svakog istinskog fudbalskog fana je gubitak TV prenosa u ključnim minutima neke utakmice, a upravo bi to moglo bi se u subotu da se dogodi milionima gledalaca u Velikoj Britaniji i to na osam sekundi.

FK Liverpul
FK Liverpul foto: Reuters

Gotovo je sigurno kako će mnoge uhvatiti panika kada dođe do 'zamračenja', ali reč je o marketinškom triku jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača elektronike i elektornskih uređaja.

Dakle, svi koji će gledati prenos finala na njihovim 'smart' TV prijemnicima ostaće bez slike na osam sekundi.

Reč je o zanimljivoj reklamnoj kampanji kojom se promoviše nova tehnologija i 'ambijent' koji će na ekrane 'postavljati' različite "screensavere" (skrinsejvere).

Upravo zbog toga će oko osam miliona TV-a za vreme prenosa 'pogoditi' smetnja, a zatim će ekran da pocrni, a zvuk utihne. Možemo samo da zamislimo kakva će panika zavladati u domovima, kafićima i ostalim mestima u vreme odigravanja najvažnije utakmice sezone, ali, sve bi trebalo da bude u redu osam sekundi kasnije.

- Ova jedinstvena kampanja osmišljena je kako bi našu poruku prenela na što dramatičniji način, tako što će isključiti TV prijemnike i podsetiti javnost da su televizori u 90 odsto vremena samo dosadni crni ekrani - pojasnila je direktorka marketinga kompanije.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.