EH, TE PUSTE PARE: Zvezdine 3 opcije za Le Talekovog naslednika i sve su papreno skupe! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Finansije najveći problem

EH, TE PUSTE PARE: Zvezdine 3 opcije za Le Talekovog naslednika i sve su papreno skupe! (VIDEO)

Crveno-beli su pikirali potencijalne zamene za Francuza, ali prepreka je u novcu

Objavljeno:

Crvena zvezda je u potrazi za defanzivnim igračem koji će naslediti otišlog Damijana Le Taleka, a sada se u medijima pominju tri opcije, nakon što je Slobodan Medojević definitivno odbio prelazak na Marakanu.

Prva opcija je Hoze Anhel Krespo iz PAOK-a koji se već neko vreme pominje kao potencijalna meta i, kako kažu mediji, prva je meta sportskog sektora crveno-belih. Njegova primanja mogu biti najveći problem.

Isti problem, samo sa još dubljim jazom je i sa drugom opcijom, koja je takođe igrala u grčkoj, a reč je o bivšem kapitenu Olimpijakosa Albertu Botiji kome je istekao ugovor i slobodan je igrač.

Međutim, prema pisanju "Žurnala" njegova finansijska potraživanja su ogromna i šampion Srbije ne može da ih ispuni, pa će se priča sa njim verovatno okončati.

I na kraju kao možda i naprivlačnija opcija, ali ne i najrealnija jeste povremeni reprezentativac Srbije, Stefan Mitrović.

Želja igrača da zaigra za voljeni klub nije sporna, i sam je to isticao, a i boravio je na Marakani na razgovorima sa Mitrom Mrkelom, ali on ima važeći ugovor sa Gentom, gde je jedan od glavnih igrača i sigurno ga Belgijanci ne bi pustili bez značajnog obeštećenja, što opet Zvezda ne može da priušti.

Dakle, sve u svemu, Le Talekov naslednik je i dalje u magli.

BONUS VIDEO: Marko Gudurić neutešan posle poraza u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.