Adolf Hiter će biti trener Srbima u Bundesligi!
Foto: EPA/Brian Stewart

Aluzija je jasna

Adolf Hiter će biti trener Srbima u Bundesligi!

Shvatate zbog čega nam vrlo neobično zvuči ime novog trenera Ajntrahta

Objavljeno:

Ajntraht iz Frankfurta iza sebe ima istorijsku sezonu, ali posle nje slede velike promene u timu.

Osvajač Kupa Nemačke je ostao bez trenera Nika Kovača koji se seli u Bajern iz Minhena, a kao njegov zamenik je određen čovek neobičnog imena, makar kada je srpski jezik u pitanju.

Adolf Adi Hiter (originalno Hütter), samo shvatate zbog čega, se seli iz redova Jang Bojsa u Bundesligu da trenira jedno od najprijatnijih iznenađenja u Nemačkoj.

A videćemo da li će biti trener i srpskim reprezentativcima naredne godine?

Jednom bi trebalo da bude sigurno, a to je Luka Jović, koji je odigrao odličnu polusezonu, postizao golove i ostaće na pozajmici iz Benfike do leta 2019. godine, a tada bi ekipa iz Frankfurta mogla da aktivira otkupnu klauzulu od 6.000.000 evra.

Što se tiče Mijata Gaćinovića, on je jedan od igrača koji bi tokom leta mogli da odu, jer je interesantan brojnim klubovima (gledao ga je lično i Žoze Murinjo), a njegov budući transfer će zavisiti i od igara na Svetskom prvenstvu, ako se nađe na konačnom spisku Mladena Krstajića za Rusiju.

Takođe, pominje se da će Ajntraht pokušati da od FCSB-a (bivše Steaue) otkupi i Bogdan Planića za koga sprema višemilionsku ponudu, pa bi srpska kolonija kod Adolfa Hitera mogla da se uveća.

BONUS VIDEO: Želimir Obradović posle poraza

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.