SRBI SU NOVA ITALIJANSKA MODA: Naši reprezentativci u idealnom timu Serije A! (VIDEO)
Foto: AP

Oduševili Italijane

SRBI SU NOVA ITALIJANSKA MODA: Naši reprezentativci u idealnom timu Serije A! (VIDEO)

U pitanju je izbor idealne ekipe igrača koji imaju manje od 23 godine

Objavljeno:

Srpski fudbaleri su na ceni u Seriji A i to je opšte poznata stvar, a posle odlične sezone koju su imali sada su počela da pristižu i zvanična priznanja.

Dve velike nade ovdašnjeg fudbala, Sergej Milinković Savić i Nikola Bleki Milenković, izabrani su u idealnu postavu igrača starosti do 23 godine.

Za SMS-a smo i očekivali, zato što je uostalom možda i najbolji mladi igrač na Apeninima, a očekuje se da tokom leta Lacio na njemu zaradi više od 100 miliona evra u transferu u neki od najjačih evropskih klubova.

Osim njega je u idealni tim upao i Nikola Bleki Milenković, novopečeni A reprezentativac Srbije koji će se boriti za mesto u avionu za Rusiju.

On je odigra fantastično drugi deo sezone gde ga je Fiorentina koristila i na pozicijama štopera i desnog beka, a već se pojedini jači klubovi raspituju o njegovoj kupovini odmah posle debitatntske sezone u Italiji.

Nikola Bleki Milenković je skrenuo pažnju na svoj talenat
Nikola Bleki Milenković je skrenuo pažnju na svoj talenatfoto: Reuters

Evo i sastava: Tomas Strakoša (Lacio), Nikola Milenković (Fiorentina), Milan Škrinjar (Inter), Alesio Romanjoli (Milan), Davide Kalabrija (Milan), Lukas Toreira (Sampdorija), Sergej Milinković Savić (Lacio), Lorenco Pelegrini (Roma), Čengiz Under (Roma), Patrik Kutrone (Milan), David Kovnacki (Sampdorija).

BONUS VIDEO: Nikola Kalinić posle poraza

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.