TO BI MU BIO KORAK NAZAD U KARIJERI: Zvezdo, traži nekog drugog! Za njega u Srbiji postoji samo jedan klub!
Foto: AP

Neće da se vraća

TO BI MU BIO KORAK NAZAD U KARIJERI: Zvezdo, traži nekog drugog! Za njega u Srbiji postoji samo jedan klub!

Iskusni defanzivni vezista je jasno stavio do znanja da za njega u Srbiji postoji samo jedan klub

Objavljeno:

Slobodan Medojević je i definitivno i zvanično odbio Crvenu zvezdu.

Iako je prethodnih dana delovalo kao da je sve gotova stvar, te da će iskusni igrač biti prvo pojačanje šampiona Srbije za novu sezonu i biti zamena za Le Taleka, to se neće dogoditi.

Slobodan Medojević želi da ostane u Nemačkoj
Slobodan Medojević želi da ostane u Nemačkojfoto: AP

Nakon što se u medijima pojavila prepiska na Vajberu sa navijačima Vojvodine u kome je demantovan njegov transfer na Marakanu, sada se oglasio i sam fudbaler koji je ove sezone nastupao za nemački Darmštat i poručio da nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

- Ljudi iz Zvezde su me zvali više puta. Nismo pregovarali, već sam hteo da poslušam pounudu. Rekao sam da mi je cilj da ostanem u Nemačkoj i zahvalio im se na ponudi. Planiram da poslednjih godinu ili dve u karijeri odigram u matičnoj Vojvodini ako me naravno budu želeli - rekao je Medojević za "Žurnal".

Slobodan Medojević smatra da bi mu to bio korak unazad u karijeri
Slobodan Medojević smatra da bi mu to bio korak unazad u karijerifoto: Fonetap

On želi da odradi do kraja ugovor sa nemačkim timom, koji mu traje još godinu dana, a prema njegovim rečima, povratak u Srbiju bi predstavljao korak nazad u karijeri.

- Imam još godinu dana ugovor sa Darmštatom. Neću da menjam klub osim ukoliko ne stigne ponuda koja se ne odbija. Povratak u Srbiju nije moja opcija. Tačnije, u Srbiji za mene postoji samo jedan klub. A to je Vojvodina. Cvajta je jača od naše elite 10 do 15 puta, stadioni su puni, igram svaku utakmicu pred 15 do 20.000 ljudi. Takmičenje je izuzetno dobro praćeno. Želja mi je da ponovo igram u kontinuitetu. Naravno, cilj mi je da se vratim u Bundesligu - jasan je Medojević.

BONUS VIDEO: ODALI SE U KAFANI: Fudbaleri Zvezde otkrili ko je zapalio autobus!

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.