Neško zahvalan navijačima Mladosti: Oduševljen sam kako su nas bodrili! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

TRENER MLADOSTI NIJE RAZOČARAN

Neško zahvalan navijačima Mladosti: Oduševljen sam kako su nas bodrili! (VIDEO)

- Ambijent u Surdulici je bio izvanredan - kaže Milovanović

Objavljeno:

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na uspehu. - Što se tiče ambijenta, bio je izvanredan u Surdulici. Svaka čast Partizanu, čestitam mu na osvajanju Kupa. Dobra utakmica u jakom ritmu, gde smo tražili poziciju ka napred iz polukontre i kontre, tako smo i poveli. Znali smo odakle nam preti najveća opasnost od Partizana, kretanje njihovih igrača bez lopte je veoma teško zaustaviti. Mi smo to u dobroj meri uspevali, nažalost primili smo dva gola iz prekida - rekao je on.

Milovanović je dodao da je njegovoj ekipi pala koncentracija kod drugog primljenog gola, kada je Saša Zdjelar bio strelac.

- Prvi je bio izvanredan gol (Marka) Jankovića preko (živog) zida, a drugi gol pad koncentracije mog igrača. Zdjelar je ove sezone dao tri, četiri gola iz prekida, vežbali smo to i obraćali pažnju i gledali, međutim bio je pad koncentracije. Posle toga Partizan je imao dve, tri šanse kada smo se mi otvorili i izašli sa dva špica. U nadoknadi smo mogli čak i da izjednačimo. Izvanredan ambijent, zahvalan sam navijačima Mladosti, oduševljen sam kako su nas bodrili naveo je Milovanović.

BONUS VIDEO: Stigli trubači iz Guče! Opštenarodno veselje navijača Mladosti na finalu Kupa

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.