LIGA ŠAMPIONA VIŠE NIJE SAN! Zvezda naciljala pojačanje iz Premijer lige! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić/Reuters

BUUUUM!!!

LIGA ŠAMPIONA VIŠE NIJE SAN! Zvezda naciljala pojačanje iz Premijer lige! (VIDEO)

Na Ostrvu je igrao za dve ekipe...

Objavljeno: 21:39h

Crvena zvezda traži novog Ričmonda Boaćija i sada su suzili krug na trojicu kandidata, među kojima je novi Dijumersi Mbokani (32) napadač Dinama iz Kijeva.

Kao dar s neba pojavila se mogućnost da crveno-beli pregovaraju sa zastupnicima reprezentativca DR Konga i do 30. juna igrača Dinama iz Kijeva.

Dijumersi Mbokani
Dijumersi Mbokani foto: AP

Iskusni 32-godišnji golgeter je napustio Kijev jer mu je istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine a kako saznaju Novosti, ne bi imao ništa protiv da zaigra na "Marakani".

Koliko realno Zvezda može da ispoštuje njegove finansijske zahteve ostaje da se vidi, jer treba reći da je u Ukrajini zarađivao preko 1,5 miliona evra. Nekadašnji istaknuti igrač Anderlehta, Standarda i od 2013. na platnom spisku kijevskog Dinama, trebalo je prošlog leta da pojača Olimpijakos. Svi detalji transfera su bili dogovoreni ali nije prošao medicinske preglede. Ove sezone je prilično kuburio sa povredama mišića, pa je u 2018. godini odigrao svega šest mečeva, a nijedan nije počeo.

Prvi izbor crveno-belih je Nikola Stojiljković iz Brage, koga Milojević odlično poznaje iz Čukaričkog, drugi je Argentinac Franko Saldano, ali je on skrenuo na sebe pažnju i mnogih većih klubova iz Evrope.

Treba napomenuti da je Mbokani nastupao i u Premijer ligi Engleske za Norič i Hal.

BONUS VIDEO: Ovako su se radovali igrači i navijači Partizana posle gola Zdjelara u finalu Kupa

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.