PUKAO JE VEZUV! Napoli prekinuo saradnju sa Sarijem koji će zbog toga biti teži za po milke!
Foto: EPA/Cesare Abbate

Vreme je za rastanak

PUKAO JE VEZUV! Napoli prekinuo saradnju sa Sarijem koji će zbog toga biti teži za po milke!

Sada ćemo videti da li spekulacije o njegovom dolasku u Čelsi imaju osnova, pošto je u medijima spominjan kao prva opscija za novog šefa struke

Objavljeno: 19:26h

Proradio je vezuv! Maurisio Sari nije više trener Napolija, a njega će na toj poziciji zameniti Karlo Anćeloti.

Klub iz Napulja je danas i zvanično potvrdio da se rastao sa iskusnim stručnjakom koji je vodio tim iz Napolitance u protekle tri sezone. To je kroz kratku poruku objavio gazda kluba Aurelio De Laurentis.

- Zahvaljujemo Maurisju Sariju na dragocenoj posvećenosti radu u Napoliju koji je ovom gradu i navijačima širom sveta doneo lepe emocije i prestiž, stvorivši stil igre kojem su se svi divili. Bravo Mauricio- napisao je De Laurentis.

Sariju će pripasti obeštećenje od pola miliona evra jer mu je Napoli uručio otkaz pre p1. juna. Vlasnik napolija više nije iamo strpljenja da čeka neki klub koji bi za Sarija paltio klauzulu od 8.000.000.

Sada ćemo videti da li spekulacije o njegovom dolasku u Čelsi imaju osnova, pošto je u medijima spominjan kao prva opscija za novog šefa struke.

Sari je takođe dobio ponudu Zenita tešku 6.000.000 evra po sezoni, pa će imati o čemu da razmišlja dok čeka da Čelsi reši situaciju sa Konteom.

Napoli je instant pronašao zamenu Sariju u vidu Karla Anćelotija.

On i De Laurentis su se već dogovorili oko većine detalja saradnje i plate od 6.500.000 evra po sezoni, za dvogodišnji ugovor uz opciju na produženje.

Očekuje se da Karlo uskoro i zavnično bude predstavljen kao novi strateg Napolitanaca.

BONUS VIDEO: Želimir Obradović posle poraza

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.