DELIJE, SVI NA MARAKANU! Navijači Zvezde pozivaju sve ljubitelje crveno-belih boja da u subotu dođu i podrže omladince u borbi za Ligu šampiona! (FOTO)
Foto: Espreso

POZIV

DELIJE, SVI NA MARAKANU! Navijači Zvezde pozivaju sve ljubitelje crveno-belih boja da u subotu dođu i podrže omladince u borbi za Ligu šampiona! (FOTO)

To su ključni mečevi za crveno-bele koji žele da osvoje titulu

Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve pristalice crveno-belih da u subotu od 11:00 dođu na pomoćne terene stadiona "Rajko Mitić" i bodre omladince koji igraju derbi utakmicu protiv Čukaričkog.

Omladinski tim Crvene zvezde trenutno je prvi na tabeli sa dva boda viška ispred Brodarca koji im je jedini takmac za titulu. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a crveno-beli u subotu igraju protiv Čukaričkog, dok narednog vikenda gostuju Partizanu. To su ključni mečevi za crveno-bele koji žele da osvoje titulu i tako izbore pravo da i u omladinskoj konkurenciji igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

foto: FK Crvena zvezda/Promo

Još nije poznato hoće li trener omladinaca Crvene zvezde Milan Lešnjak protiv Čukaričkog i Partizana šansu ukazati Dejanu Joveljiću i Luki Iliću, momcima koji su ove sezone igrali za prvi tim. Obojica imaju pravo da igraju za omladinsku selekciju i sigurno je da bi Crvena zvezda sa njima bila daleko jača.

Delije pozivaju sve navijače Crvene zvezde na mobilizaciju, jer je kako kažu vrlo važno za klub da i omladinci, poput prvog tima budu prvaci države i tako izbore plasman u Evropu.

BONUS VIDEO:

Marko Gudurić neutešan posle poraza u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.