BIO JE VIĐEN KAO PRVO POJAČANJE ZVEZDE, MEĐUTIM... Njegova "poruka" će uznemiriti Delije!
Foto: AP

Neprovereno

BIO JE VIĐEN KAO PRVO POJAČANJE ZVEZDE, MEĐUTIM... Njegova "poruka" će uznemiriti Delije!

Bivši kapiten Vojvodine se navodno oglasio povodom informacija da stiže na Marakanu

Objavljeno:

Svakog dana mediji najavljuju da je dolazak Slobodana Medojevića u Crvenu zvezdu gotova stvar i da se maltene samo čeka jun da bi se taj transfer realizovao, međutim, u sredu se pojavila informacija koja je uskomešala crveno-belu javnost.

Doduše, valja odmah istaći da se ona pojavila na jednom navijačkom forumu na internetu, gde se okupljaju pristalice Vojvodine, bivšeg Medojevićevog kluba, pa je zato valja uzeti sa rezervom, jer je neproverena.

Naime, jedan od navijača je objavio fotografiju prepiske koju je imao navodno sa bivšim kapitenom Novosađana povodom priča o njegovom dolasku u Zvezdu, a u toj prepisci je ovaj demantovao da se uopšte vraća u srpski fudbal.

Navodna poruka Slobodana Medojevića jednom od navijača
Navodna poruka Slobodana Medojevića jednom od navijačafoto: Printscreen/fkvojvodina.com/forum

- Svi moji dalji planovi su vezani za inostranstvo, povratak u Srbiju i Zvezdu nisu opcija za mene, uprkos svemu što se pisalo po medijima. Kroz neko vreme u budućnosti, ako me naravno budu želeli, nadam se da ću se vratiti u svoj klub – da uradim nešto što nisam uspeo pre nego što sam otišao u inostranstvo, a to je da osvojimo titulu. Veliki pozdrav za sve navijače Vojvodine - navodno je napisao Medojević.

Medojević je posle Vojvodine nastupao za Volfzburg, Ajntraht i Darmštat, a njegova karijera je u poslednje dve godine u padu.

BONUS VIDEO: ODALI SE U KAFANI: Fudbaleri Zvezde otkrili ko je zapalio autobus!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.