NOVA ZORA! NOVA ERA! Arsenal zvanično predstavio Emerija, na leđa Španca je palo Vengerovo breme! (FOTO)
Foto: Reuters

Da li će izdržati?

NOVA ZORA! NOVA ERA! Arsenal zvanično predstavio Emerija, na leđa Španca je palo Vengerovo breme! (FOTO)

Španski stručnjak je potpisao ugovor na tri godine vredam oko 17 miliona evra

Objavljeno:

Arsenal je i zvanično predstavio svog novog trenera! Unai Emeri će poneti na svojim plećima breme koje mu je ostavio Arsen Venger posle 22 godine provedene na klupi "tobdžija".

Španski stručnjak je potpisao trogodišnji ugovor vreda oko 17 miliona evra, te će već od ove srede zasukati rukave i početi da radi na formiranju ekipe sa glavnim ciljem da naredne sezone osvoji makar neki trofej posle sušnih godina za slavni engleski klub.

- Unak kroz celu karijeru ima izvanredan niz rezultata, promovisao je neke od najtalentovanijih igrača Evrope i forsira uzbudljiv, napadački stil igre koji savršeno odgovara Arsenalu. Njegov vredan i strastven pristup, njegov osećaj za vrline i na i van terena čine ga idealnim čovekom da nas povede u budućnost - poručio je Ivan Gazidis, izvršni direktor kluba javnosti, a Špancem su oduševljeni i vlasnici Sten i Džoš Krenke.

- Njegovo poznavanje samog kluba, pa i igrača, ne samo naših, već u celoj Premijer ligi, pa i Evropi - impresivno. On deli našu viziju, da gradimo na temeljima koje je Venger postavio - poručio je Sten Krenke.

Emeri je najveće uspehe imao u Sevilji sa kojom je tri puta zaredom osvajao Ligu Evrope i iznedrio brojne sadašnje vedete svetskog fudbala, a prethodne dve godine je proveo u Pari Sen Žermenu, gde nije uspeo u glavnom zadatku - da osvoji Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: Nikola Kalinić posle poraza

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.