Prva ponuda odbijena, ali Zvezda ne odustaje: Crveno-beli poslali novu bogatu ponudu! Milojeviću je on prioritet! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Želja igrača nije sporna

Prva ponuda odbijena, ali Zvezda ne odustaje: Crveno-beli poslali novu bogatu ponudu! Milojeviću je on prioritet! (VIDEO)

Na Marakani žele da što pre završe veliko pojačanje u napadu

Objavljeno:

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem, a od svih opcija, trenutno najbliže dolasku na Marakanu je Nikola Stojiljković.

Nije tajna da je iskusni centarfor želja trenera Vladana Milojevića sa kojim je imao odličnu saradnju u Čukaričkom, a ovo je idealna prilika da nekadašnji reprezentativac oživi svoju fudbalsku karijeru posle očajne sezone koju je imao.

Nikola Stojiljković je prva želja Crvene zvezde
Nikola Stojiljković je prva želja Crvene zvezdefoto: Reuters

"Kurir" javlja da su crveno-beli već načinili konkretne korake u njegovom angažovanju, te da su najpre poslali ponudu od 500.000 evra koja je odbijena pošto Braga potražuje čitav milion.

Međutim, u Ljutice Bogdana su uporni i pokušaće da se nađu na pola puta i zato su poslali ponudu između 700 i 800 hiljada evra, s nadom da će ona odobrovoljiti čelnike portugalskog kluba, koji ionako planiraju da se reše Stojiljkovića.

Karta na koju šampion Srbije igra je i to da je Stojiljković prethodne sezone bio na pozajmici u Kajzeriju, gde uopšte nije igrao maltene, tako da će i to iskoristiti za obaranje cene koju je istakla Braga.

Što se tiče želje igrača da dođe na Marakanu, ona nije sporna.

BONUS VIDEO: Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.