ANDREA PIRLO NAPRAVIO SPEKTAKL NA OPROŠTAJU: Skupio najveće zvezde fudbala i onda su zaigrali kako samo oni znaju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Noć majstora u Milanu

ANDREA PIRLO NAPRAVIO SPEKTAKL NA OPROŠTAJU: Skupio najveće zvezde fudbala i onda su zaigrali kako samo oni znaju! (FOTO) (VIDEO)

Čuveni italijanski fudbaler je na "San Siru" imao svoj zvanični oproštaj od fudbala

Objavljeno:

Veliki i legendarni Andrea Pirlo se u ponedeljak uveče i zvanično oprostio od aktivnog igranja fudbala.

Iako je pre nekoliko meseci odigrao poslednji takmičarski meč u dresu Njujorka, čuveni Italijan je zvaničan oproštaj napravio na stadionu na kome je odigrao možda i najbolje svoje fudbalske godine "San Siro" u Milanu.

Andrea Pirlo je okupio prijatelje i bivše saigrače
Andrea Pirlo je okupio prijatelje i bivše saigračefoto: Reuters

On je pozvao veliki broj svojih prijatelja, bivših saigrača i rivala, koje je podelio u dva tima "Bele" i "Plave", te su potom odigrali utakmicu koja je završena rezultato 7:7.

Na jednoj strani bili su Paolo Maldini, Alesandro Nesta, Havijer Zaneti, Rui Košta, Alesandro Del Pjero, Filipo Inzagi, Ronaldo, Frančesko Toti, Kristijan Vijeri, a na drugoj Kafu, Marko Materaci, Masimo Ambrozini, Klarens Sedorf, Ronaldinjo, Andrej Ševčenko, Karlos Tevez, Luka Toni...

Andrea Pirlo i Ronaldinjo
Andrea Pirlo i Ronaldinjofoto: EPA / Martial Trezzini

Najemotivniji trenutak večeri je bio kada je 40-godišnji Pirlo deset minuta pre kraja izlazio sa terena i ustupio mesto svom sinu Nikoli koji igra u mlađim kategorijama Juventusa.

Andrea Pirlo i njegov sin Nikolo
Andrea Pirlo i njegov sin Nikolofoto: Reuters

Pirlo je tokom prebogate fudbalske karijere igrao za Brešu, Inter, Milan, Juventus i Njujork, a osvojio je Svetsko prvenstvo, dve Lige šampiona, šest titula u Seriji A i još mnogo drugih trofeja.

BONUS VIDEO: ODALI SE U KAFANI: Fudbaleri Zvezde otkrili ko je zapalio autobus!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.