MAFIJAŠKA AFERA TRESE ITALIJANSKI FUDBAL: Pepe Reina i još 2 fudbalera optuženi zbog povezanosti sa ozloglašenom Kamorom!
Foto: EPA/Ciro Fusco

Novi skandal na Apeninima

MAFIJAŠKA AFERA TRESE ITALIJANSKI FUDBAL: Pepe Reina i još 2 fudbalera optuženi zbog povezanosti sa ozloglašenom Kamorom!

Oni će izaći na saslušanje pred Fudbalskim savezom Italije

Objavljeno:

Italijanski fudbal ponovo trese afera i to ozbiljna, u koju je upletena i jedna od najpoznatijih mafijaških organizacija na svetu - ozloglašena Kamora.

Trojica sada već bivših igrača Napolija optuženi su za saradnju sa braćom Gabrijelom, Frančeskom i Đuzepeom Espozitom koji su članovi Kamore.

Pepe Reina, Paolo Kanavaro i Salvatore Aronika pozvani su na saslušanje pred Fudbalskim savezom Italije zbog svoje povezanosti sa ljudima iz kriminalnog miljea.

I Paolo Kanavaro će odgovarati na pitanja o povezanosti s mafijaškom organizacijom
I Paolo Kanavaro će odgovarati na pitanja o povezanosti s mafijaškom organizacijomfoto: AP

Reina ove sezone napušta Napulj i prelazi u Milan, a jedan od razloga zbog čega klub nije želeo da produži ugovor s njim jeste upravo povezanost sa ozloglašenom braćom.

Uz njega tu su i mlađi brat Fabija Kanavara, Paolo, koji je dva puta tokom karijere nosio dres Napolitanaca, dok je Aronika igrao nekoliko sezona takođe, pre nego se 2013. preselio u Palermo.

Oni nisu jedini optuženi, već i njihovi klubovi Napoli, Palermo i Sasuolo.

BONUS VIDEO: Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.