PAPRENO, PAPRENIJE, SKUPO K'O KARTA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Navijači ozlojeđeni, za Liverpulove karta 1.600 evra, a za Realove 470?!
Foto: Reuters

Poludeli su

PAPRENO, PAPRENIJE, SKUPO K'O KARTA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Navijači ozlojeđeni, za Liverpulove karta 1.600 evra, a za Realove 470?!

Neverovatno je da cene karata u preprodaji dostižu cenu i po 20 puta veću od one originalne

Objavljeno: 09:46h

Navijači su ozlojeđeni zbog cena karata za finale Lige šampiona, pre svega onih koje su istakli preprodavci na zvaničnim sajtovima.

Veliki broj onih koji ne navijaju ni za Liverpul, ni za Real Madrid, domogli su se ulaznica za finale u Kijevu, a to žele da iskoriste kao priliku da ostvare veliki profit, prodajući karte i po 20 puta većoj ceni od originalne.

Na jednom sajtu pojedine karte koštaju čak 14.000 funti, što je oko 15.960 evra.

Za navijače Liverpula su kod tapkaroša skuplje karte nego za navijače Reala
Za navijače Liverpula su kod tapkaroša skuplje karte nego za navijače Realafoto: Reuters

- Ovo je smešno. Neka treća strana je videla šansu da zaradi. Mnogo ljudi koji ne navijaju ni za jedan klub je završilo s kartama i to vide kao šansu da zarade - poručio je jedan ogorčeni navijač Liverpula.

Ono što je interesantno jeste da su karte za sektore namenjene navijačima engleskog kluba, u preprodaji, daleko skuplje u odnosu na one za karte sektore namenjene navijačima španske ekipe.

Navijači Real Madrida
Navijači Real Madridafoto: EPA/Javier Lizon

Najjeftinija karta na jednom vebsajtu je za sektor s navijačima Reala oko 468 evra, a za za onaj s navijačima Livrpula 1.525 evra. Inače, u zvaničnoj prodaji preko klubova ove karte su vredele 70 evra.

Karte za neutralne sektore se kod tapkaroša prodaju po ceni od 1370 evra, a na jednom sajtu se karte iz kategorije 2, prodaju po ceni od 16,780 evra, iako su izvorno koštale 320 evra.

BONUS VIDEO: Dončić i Bogdan u zagrljaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.