NOVO OTIMANJE FUDBALERA: Viđen je kao novi napadač Partizana, ali Zvezda se ne predaje i ponovo se uključuje u trku! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

NIŠTA NOVO

NOVO OTIMANJE FUDBALERA: Viđen je kao novi napadač Partizana, ali Zvezda se ne predaje i ponovo se uključuje u trku! (FOTO)

"Postoji interesovanje oba kluba, a za sada posao čeka eventualan dogovor"

Objavljeno:

Još jedan u nizu je Nemanja Nikolić koji je bio na korak od potpisivanja za crno-bele, ali se u taj posao umešala Crvena zvezda.

I novi šampion je zainteresovan za usluge člana najboljeg tima sezone koji bi u Ljutice Bogdana zamenio Aleksandra Pešića ovog leta. Za želju Vladana Milojevića je Zvezda rešila da ‘podeblja’ ponudu i stavi cifru od 300.000 evra plus procenat Spartaku od sledeće prodaje.

- Postoji interesovanje oba kluba, a za sada posao čeka eventualan dogovor. Spartak i igrač imaju svoje zahteve i uskoro može da se očekuje rasplet - rekao ja za HotSport menadžer napadača Rade Ćaldović.

foto: FK Spartak

U februaru je Nikolić bio na korak od dolaska u Crvenu zvezdu kao zamena za Ričmonda Boaćija što se ipak izjalovilo, te je isto tako početkom ovog meseca gotovo bio završen njegov prelazak u Partizan.

BONUS VIDEO:

Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.