ZAJEDNO ZA ŽIVOT NA KROVU: Fudbalske legende i poznati glumci odigrali za one kojima je pomoć najpotrebnija (VIDEO)
Foto: Promo

NADAMO SE NAJBOLJEM

ZAJEDNO ZA ŽIVOT NA KROVU: Fudbalske legende i poznati glumci odigrali za one kojima je pomoć najpotrebnija (VIDEO)

Ulaznica se plaća slanjem humanitarne SMS poruke na 8495

Objavljeno: 20:34h

Veliki humanitarni fudbalski meč u kojem će se sastati Umetnička reprezentacija Srbije i tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ igra se na stadionu Voždovca.

Ulaznica se plaća slanjem poruke na humanitarni broj 8495, a cena poruke je 100 dinara. Sva sredstva od SMS poruka namenjena su Fondu za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

Tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ sa klupe će predvoditi aktuelni selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, dok ćemo opet na terenu imati prilike da vidimo legendarne igrače koje smo nekada voleli, Ivicu Kralja, Batu Mirkovića, Milka Đurovskog, Jovana Stankovića, ali i aktivne Milana Borjana, Danka Lazovića, Lolu Smiljanića i još preko 20 majstora fudbala sa naših prostora.

Počasni selektor Umetničke reprezentacije Srbije je Milan Živadinović, nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde, dok će na terenu biti glumci Andrija Kuzmanović, Milan Kalinić, ali i muzičari Bane Lalić MVP, Marko Đurovski i Bojan Vasković, frontmen Leksington benda.

Početni udarac na ovom meču izvodi Nađa Novaković, devojčica za koju se 2014. godine digla cela Srbija kada je bilo potrebno 300.000 evra za njeno lečenje u Nemačkoj. Tada je Jovan Simić pokrenuo aukciju svojih dresova i animirao celu zemlju da u roku od nekoliko dana sakupi celu sumu, a Nađa je danas zdrava devojčica i kao simbol zajedništva i sloge ljudi iz Srbije, početnim udarcem započeće borbu za drugu decu kojoj je lečenje potrebno.

Takođe, utakmica će se simbolično završiti nekoliko minuta pre 90-og minuta, jer borba za zdravlje naših najmlađih jeste borba koja neprestano traje i nema kraja.

Za gledaoce su otvorene istočna i zapadna tribina na koje se ulazi iz Zaplanjske ulice i iz ulice Dimitrija Marinkovića.

Ulaznicu za ovaj humanitarni spektakl moći ćete da kupite na ulazu stadiona jednom porukom na humanitarni SMS broj 8495 koji je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula radi sakupljanja sredstava za „Fond za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu“, i 100% prihoda koji se putem humanitarnih SMS poruka sakupi biće uvek doniran deci kojoj je lečenje najpotrebnije.

Ukoliko želite da podržite ideju i misiju Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, to možete uraditi doniranjem na sledeće brojeve računa:

Dinarski račun: 205-250438-39

Devizni račun: 0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.