SRBIJA JE ZANEMELA! Procureo ceo Krstajićev spisak, Zvezda i Partizan nikada nisu imali ovoliko predstavnika u reprezentaciji Srbije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BUUUUUUUUUM!

SRBIJA JE ZANEMELA! Procureo ceo Krstajićev spisak, Zvezda i Partizan nikada nisu imali ovoliko predstavnika u reprezentaciji Srbije! (FOTO)

Mnoga imena će vas iznenaditi...

Objavljeno:

Selektor Srbije Mladen Krstajić poslao spisak "orlova" u UEFA, koji i dalje krije od javnosti. Dok čekamo zvaničnu potvrdu ko ide u Rusiju, u javnost je procureo još jedan nezvaničan spisak

U beogradskim medijima se u nedelju pojavio spisak 35 fudbalera čija imena su poslata u sedište FIFA. Najveće iznenađenje je što na njemu nema štopera Napolija na pozajmici u Spartaku iz Moskve Nikole Maksimovića, koji je bio standardan u kvalifikacijama.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: Dado Đilas

Novi šampion Srbije Crvena zvezda, ima čak četvoricu predstavnika. Pored Vujadina Savića, tu su Aleksandar Pešić, Milan Rodić, kao i Nemanja Radonjić za koga se procenjuje da ima najveće izglede da se domogne Rusije.

Spisak će biti skraćen na 26 imena do priprema u Austriji (od 2. do 9. juna), a konačan spisak od 23 fudbalera koji će za Srbiju igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji Krstajić će u FIFA poslati do 4. juna.

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi TA), Aleksandar Jovanović (Arhus).

ŠTOPERI: Branislav Ivanović (Zenit), Miloš Veljković (Verder), Uroš Spajić (Anderleht), Jagoš Vuković (Olimpijakos, na pozajmici u Veroni), Duško Tošić (Gvangžu R&F), Nikola Milenković (Fiorentina), Matija Nastasić (Šalke), Vujadin Savić (Crvena zvezda).

BEKOVI: Antonio Rukavina (Viljareal), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda), Ivan Obradović (Anderleht)

VEZNI RED: Luka Milivojević (Kristal Palas), Marko Grujić (Liverpul, na pozajmici u Kardifu), Nemanja Maksimović (Valensija), Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Gudelj (Gvangžu Evergrande), Saša Lukić (Torino, na pozajmici u Levanteu), Adem Ljajić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Danilo Pantić (Partizan), Filip Kostić (Hamburg), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Sautempton), Andrija Živković (Benfika).

NAPADAČI: Aleksandar Mitrović (Njukasl, na pozajmici u Fulamu), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).

BONUS VIDEO: Navijači Fenerbahčea prave feštu u Knez Mihailovoj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.