SALAH U REALU?! Legendarni Mijatović ga ne bi doveo u Madrid, iako je trenutno možda i najbolji igrač sveta! (FOTO)
Foto: Reuters

Šta vi kažete?!

SALAH U REALU?! Legendarni Mijatović ga ne bi doveo u Madrid, iako je trenutno možda i najbolji igrač sveta! (FOTO)

Egipćanin će u finalu Lige šampiona biti glavna pretnja po gol "kraljevskog kluba"

Objavljeno:

Real Madrid i Liverpul sastaće se u finalu Lige šampiona sledeće subote, 26. maja u Kijevu.

Iako bi glavna tema trebalo da bude ta utakmica, španski mediji vazda željni senzacije, u poslednje vreme najviše pišu o tome da će u predstojećem prelaznom roku glavna meta "kraljevskog kluba" upravo biti najbolji igrač Liverpula i možda najbolji igrač sveta u ovom momentu - Mohamed Salah.

O tome, kao i o predstojećem finalu su razgovarali sa legendom Madriđana, ali i jugoslovenskog fudbala, Predragom Mijatovićem, koji im je uvek zanimljiv sagovornik uoči finala Lige šampiona, jer je pre 20 godina svojim golom doneo evropsku titulu na "Bernabeu" posle tri decenije posta.

Kada je govorio na temu Salaha i njegovog dolaska u Real, čuveni Mijat ističe da ne veruje da bi se on dobro uklopio u "kraljevski klub", te da bi mu bilo teško da opravda očekivanja navijača koja bi u tom slučaju bila ogromna.

- Pre svega, Salah je imao odličnu sezonu, sjajno je igrao. Mislim da bi Real morao dobro da razmisli oko dovođenje Egipćanina, jer ako pogledate njegovu karijeru unazad, nije bio uvek kao na ovom nivou sada. U Čelsiju nije uspeo, u Romi je dobro igrao, ali ne kao i u Liverpulu. Ne znam kako bi se snašao u ovoj sredini. Real je specifičan klub i ovde nije lako prilagoditi se - rekao je Mijatović za španski "AS".

Peđa je tokom karijere odigrao 90 utakmica za "Los blankose" i postigao 30 golova, a kasnije je obavljao i ulogu sportskog direktora u klubu.

BONUS VIDEO: Prozivka Grobara na račun Miroslava Đukića i uprkos pobedi nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.