NE IDE ON NIGDE: Delijama pao kamen sa srca, rekao je da ostaje i sledeće sezone u Zvezdi!
Foto: Dado Đilas

To je sve što su hteli da čuju

NE IDE ON NIGDE: Delijama pao kamen sa srca, rekao je da ostaje i sledeće sezone u Zvezdi!

Jedan od najboljih igrača šampiona Srbije ne planira još da napusti stadion "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Crvena zvezda je završila najuspešniju sezonu u poslednjih dvadesetak godina i posle odmora kreće sa pripremama za nova iskušenja, a najveća želja sigurno će biti da se domogne plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Jasno je poodavno da neće svi igrači iz ovog šampionskog tima ostati tu i sledeće sezone, za neke se već zna da odlaze, dok su neki vrlo traženi na tržištu.

Jedan od onih koji je za godinu dana uspeo da osvoji srca Delija i da skrene pažnju na svoj veliki potencijal jeste mladi Nemanja Radonjić, čiji odlazak navijači nikako ne bi želeli da se dogodi.

Ono što su oni želeli da čuju izgovorio je upravo mladi krilni fudbaler na proslavi osvojene titule kluba.

- Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i deset. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje - poručio je Radonjić.

Međutim, s obzirom na to da za njega vlada veliko interesovanje, te da bi mogao i da bude na spisku reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji i samim time će privući još više pažnje stranih klubova, a videćemo kako će se onda situacija razvijati.

BONUS VIDEO: Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde gori kao buktinja

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.