BIO SAM POZVAN DA DEBITUJEM, ALI... Tužna ispovest Bojana Krkića, magičnog dečaka koji je mogao sve! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

takav je život

BIO SAM POZVAN DA DEBITUJEM, ALI... Tužna ispovest Bojana Krkića, magičnog dečaka koji je mogao sve! (FOTO) (VIDEO)

Priznao je Krkić da je bilo i greške u izboru klubova, pošto nigde nije uspeo da ponovi partije kao u Barseloni

Objavljeno:

Nekada velika nada evropskog fudbala i momak koji sa srpskim korenima koji je mogao da zaigra za srpsku reprezentaciju Bojan Krkić ispričao je svoju životnu priču, i kao razlog što nije dostigao maksimum svog potencijala naveo napade panike koji su mu odmogli u karijeri.

- Sve se događalo veoma brzo. U pogledu fudbala sve je išlo dobro, ali ne i privatno. Možda je prelomno bilo što nisam išao na Evropski šampionat 2008. a razlog su napadi panike. Bio sam pozvan da debitujem protiv Francuske, ali nisam igrao zbog njih. Međutim, zvanična verzija je da nisam zbog gastroenteritisa. Niko nije želeo o tome da priča, ali meni je srce kucalo 1.000 puta u minutu. Kod svakog se različito manifestuju, a ja sam bio bolestan po ceo dan. Bilo je sve u redu sa mnom kada sam ušao u svlačionicu pred meč sa Francuzima, ali sam odjednom počeo da osećam vrtoglavicu, premoru, paniku i ostavljen sam na klupi. Imao sam i kasnije takvih epizoda - rekao je Krkić.

foto: Profimedia

Priznao je Krkić da je bilo i greške u izboru klubova, pošto nigde nije uspeo da ponovi partije kao u Barseloni, zbog čega su ga i često poredili sa Mesijem, a igrao je za Romu, Milan, Ajaks, Mainc, Stouk i sada igra u Alavesu. - Trebalo je možda da budem strpljiv. Ljudi su govorili da vidimo da li može da se vrati najboljem svom nivou. Ali ja se jesam vraćao i to svake sezone. Problem je bio što ga nisam konstantno držao.

U karijeri je 27-godišnjak samo u prvoj seniorskoj sezoni u Barseloni 2007/8. postigao dvocifren broj golova u ligaškom takmičenju.

Poslednjih godinu dana odigrao je po polusezonu u Stouku, za koji je odigrao samo jedan meč u Premijer ligi i Alavesu, za kojeg je odigrao 12 utakmica i postigao je gol u kupu.

BONUS VIDEO:

Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.