OGLASILE SE DELIJE: Bez incidenata, Beograd je naš grad! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

SUPERLIGA

OGLASILE SE DELIJE: Bez incidenata, Beograd je naš grad! (FOTO)

Program na stadionu Rajko Mitić počinje od 19 časova kada će fudbalerima biti uručen trofej prvaka Srbije, a utakmica je na programu sat vremena kasnije

Objavljeno:

Crvena zvezda u subotu od 20 časova igra meč poslednjeg kola Superlige protiv ekipe Voždovca, i ujedno slavi titulu sa svojim navijačima na stadionu Rajko Mitić.

Pristalice kluba sa Marakane su se obratile saopštenjem pred današnji meč u kome mole sve navijače da ovaj dan ostane poseban i da se ne dogodi nijedan incident koji će baciti mrlju na klub.

foto: Saša Pavlić Koky

Podsećamo, program na stadionu Rajko Mitić počinje od 19 časova kada će fudbalerima biti uručen trofej prvaka Srbije, a utakmica je na programu sat vremena kasnije.

Saopštenje Delija prenosimo u celosti:

- Zvezdaši, Delije, vreme je da se slavi! U subotu od 19 časova na našem stadionu će započeti proslava titule, kada će biti uručen pehar našim igračima! Nakon toga Delije se spremaju da na utakmici koja počinje od 20 časova započnu proslavu na svoj način. Posle utakmice, zajedno sa igračima, koji će ići u otvorenom autobusu, otićićemo do grada, do Hrama, a onda nastaviti dalje put Pobednika! Jako bitna stvar je da kada krenemo, imamo na umu da je Beograd naš grad i ne sme da se desi ni jedan incident koji će da baci mrlju na ovakav Zvezdaški dan! Takođe želimo da kažemo svima da će taj dan biti mnogo turista po gradu koji su došli da gledaju košarku u Areni. Niko od tih klubova nema navijače niti nas oni interesuju dok mi slavimo našu titulu. Zato želimo da skrenemo pažnju ljudima da u šetnji kroz grad ne obraćaju pažnju na njih, ako ih uopšte bude bilo, jer nas oni ne interesuju! Želimo da se ovaj dan pamti po našoj proslavi i ni po čemu drugom! Da pokažemo koji je događaj najbitniji ovih dana za Srbiju i Beograd!

BONUS VIDEO:

Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.