Zimsko sunce ogrejalo Zvezdu: Stiglo 4,5 miliona, a čeka se još 2! (FOTO)

Finansijska injekcija

Zimsko sunce ogrejalo Zvezdu: Stiglo 4,5 miliona, a čeka se još 2! (FOTO)

- Deblokiran je račun posle gotovo 4 meseca. Nakon što je u blokadi je bio još od 11. septembra 2015. zbog duga u iznosu 66,7 miliona dinara
Objavljeno: 16:45h

U četvrtak fudbaleri Crvene zvezde otišli su iz Beograda za Sloveniju, gde će sprovesti prvi deo zimskih priprema, a dan kasnije na našem najvećem stadionu mogu se čuti lepe vesti. - Liverpul je uplatio 4,5 miliona evra od transfera Marka Grujića , dok će 1,5 milion biti uplaćen do kraja januara - rekli su za Espreso na "Marakani".

Saša Pavlić Koky
Pored pomenutih, očekuju se i nove uplate. - Uz novac od prelaska Grujića, 500.000 evra biće uplaćeno na ime trensfera Predraga Rajkovića do 31. januara.
Dakle, reč je o sumi od 6,5 miliona evra! Novac će biti iskorišćen za isplatu Radne zajednice, zaostalih primanja fudbalera, saniranje dugova prema bivšim igračima i tako dalje redom, kažu u Zvezdi. - Deblokiran je račun posle gotovo 4 meseca. Nakon što je u blokadi je bio još od 11. septembra 2015. zbog duga u iznosu 66,7 miliona dinara. Legle su pare, sada je sve izmireno i račun je opet uključen. (Aleksander Vlajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.