EVROPA NAGRAĐUJE ONO ŠTO SRBIJA NEĆE: Supruga Zvezdinog golmana oplela iz sve snage posle izbora Borjana u idealni tim Lige Evrope! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Bez dlake na jeziku

EVROPA NAGRAĐUJE ONO ŠTO SRBIJA NEĆE: Supruga Zvezdinog golmana oplela iz sve snage posle izbora Borjana u idealni tim Lige Evrope! (FOTO)

Snežana Borjan je bez dlake na jeziku prokomentarisala to što njen suprug nije u idealnoj postavi sezone Superlige Srbije

Objavljeno: 09:48h

Fudbaleri Crvene zvezde, Milan Borjan i Damijan Le Talek, našli su se u idealnom timu Lige Evrope za prošlu sezonu, prema specijalizovanom sajtu za statistiku "Whoscored".

Ono što je fudbalskoj javnosti interesantno posle ovoga, jeste kako to da golman i štoper crveno-belih, koji su jedni od najzaslužnijih što je taj tim osvojio titulu, nisu uspeli recimo da se nađu u idealnom timu Superlige za tek završenu sezonu, a koji su birali treneri i kapiteni ostalih klubova.

Ovo je prilično ražestilo suprugu čuvara mreže Crvene zvezde, Snežanu Borjan, koja je putem svog Instagrama prokomentarisala to što njen muž nije u idealnom timu Superlige, ali jeste u idealnom timu Lige Evrope.

Snežana Borjan je imala šta da kaže o tome što Milan Borjan nije izabran u idealan tim Superlige
Snežana Borjan je imala šta da kaže o tome što Milan Borjan nije izabran u idealan tim Superligefoto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- Mačka (Milan Borjan prim. aut.) možda nije najbolja u izboru JSL i Arene, jer ipak mi imamo "ozbiljne fudbalske stručnjake, ali je zato najbolji u izboru tima Lige Evrope - napisala je Snežana Borjan, ali ni to nije sve, nego je imala i šta da da doda.

- Verujem da kada bi se birao najbolji fudbalski sudija, Milorad Mažić u Srbiji sigurno ne bi pobedio. Zbog toga je Evropa tu da ispravi sve naše greške i, nažalost, prepozna ono što mi nismo. Paradoks ili ne, poruka za sve mlade je da ne brinu ako ne budu priznati i poznati u našoj zemlji, jer postoji Evropa koja prihvata i nagrađuje sve ono što Srbija neće - bila je još oštrija Snežana Borjan.

Snežana Borjan je bez dlake na jeziku komentarisala izbor idealnog tima Superlige Srbije
Snežana Borjan je bez dlake na jeziku komentarisala izbor idealnog tima Superlige Srbijefoto: Printscreen/Instagram/snezanafi

BONUS VIDEO: Nikola Kalinić na poslednjem treningu Fenerbahčea pred početak fajnal-fora u Beogradu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.