PARTIZANE, OBRUKAO SI SE: Ovo danas u Humskoj nikako nije smelo da se desi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Nedopustivo

PARTIZANE, OBRUKAO SI SE: Ovo danas u Humskoj nikako nije smelo da se desi! (FOTO)

Uprava crno-belih i svi ljudi iz organizacije su morali da reaguju odmah

Objavljeno:

Partizan se obrukao kao veliki klub, tačnije njegovi čelnici i oni koji rade u organizaciji u klubu! Razlog - nisu smeli da dopuste da poslednji meč ove sezone u Humskoj, u Superligi, počne bez minuta ćutanja za takoreći legendu kluba koja je preminula.

Dušan Trbojević, koji je proveo čitav svoj vek među crno-belima, najpre kao igrač, a potom kao trener omladinske škole i na kraju kao skaut za omladinsku selekciju, preminuo je samo nekoliko sati pre početka utakmice protiv Spartaka.

Zato i jeste bilo primereno da se zatraži od Zajednice Superlige da se pre početka utakmice održi minut ćutanja u čast čoveka koji je iznedrio tolike igrače, a dovoljno za sebe govore imena Jovetića, Ljajića, Obradovića, Sulejmanija, Ninkovića...

E sad, da li je u pitanju bio vremenski cajtnot pa nije moglo na vreme da se reaguje ili jednostavno previd koji je u ovom slučaju nedopustiv, ne znamo.

Ali zato to se mora ispraviti već u sredu, kada Partizan bude igrao finale Kupa Srbije u Surdulici protiv Mladosti iz Lučana, uprava kluba mora da izdejstvuje da se oda pošta legendi.

Ipak, nije da se niko nije setio popularnog Čika Trbe, jesu navijači, tačnije jedna frakcija Grobara, koja je na svojoj tribini okačila transparent "ČIka Trbo, hvala i neka vam je večna slava"!

Transparent Grobara za Dušana Trbojevića
Transparent Grobara za Dušana Trbojevićafoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

BONUS VIDEO: Dešavanja na stadionu dok je ispred tuča Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.