ŠAMPIONSKI POTEZ CRVENE ZVEZDE: Dolazak na proslavu titule je šansa da zvezdaši pokažu svoju humanost na delu!
Foto: crvenazvezdafk.com

Gest za poštovanje

ŠAMPIONSKI POTEZ CRVENE ZVEZDE: Dolazak na proslavu titule je šansa da zvezdaši pokažu svoju humanost na delu!

Crveno-beli su izrazili nadu se da će i ova akcija naići na veliki odziv navijača, jer nečije malo nekome je mnogo, mnogo više od toga

Objavljeno:

Na dan proslave titule šampiona koja će se održati u subotu na stadionu "Rajko Mitić", klub iz Ljutice Bogdana je odlučio da pokrene sjajnu humanitarnu akciju.

Naime, Zvezda je u saradnji sa Crvenim krstom uzela učešće u akciji društveno-korisno-odgovornog rada. Akcija će biti sprovedena na dan utakmice protiv Voždovca, jer, kako smatraju u redovima crveno-belih, tog dana se očekuje izuzetna poseta na stadionu "Rajko Mitić" i pune tribine.

- FK Crvena zvezda želi da sa svojom publikom pokaže da u svakom trenutku misli na one kojima je pomoć najneophodnija. Ispred stadiona (kod zapadne i kod istočne tribine) će u subotu od 17 sati biti postavljeni punktovi na kojima će svi posetioci koji to žele moći da ostave donaciju u vidu sredstava za higijenu (šampone, sapune, kupke, pelene, bebi kreme, vlažne maramice, paste za zube i četkice, deterdžente za sudove, praškove i omekšivače za veš i slično...) - navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde. Crveno-beli su izrazili nadu se da će i ova akcija naići na veliki odziv navijača, jer nečije malo nekome je mnogo, mnogo više od toga..

BONUS VIDEO: Marko Gudurić sa poslednjeg treninga Fenerbahčea pred početak fajnal-fora Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.