SRĐAN OBRADOVIĆ JE KAMIKAZA! Vratio je uslugu onima koji su mu omogućili da opstane! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

STRAVIČNE STVARI

SRĐAN OBRADOVIĆ JE KAMIKAZA! Vratio je uslugu onima koji su mu omogućili da opstane! (VIDEO)

Ako ovo ne podeli fudbalsku Srbiju, ništa neće...

Objavljeno:

Srbiju prethodnih dana potresa situacija oko Srđana Obradovića, sudije koji je uhapšen pošto je svirao nepostojeći penal za Spartak u Subotici protiv Radničkog iz Niša u direktnoj borbi za evrokupove.

A, tim povodom oglasio se i čovek koji je pre nekoliko godina bio postavljen da "počupa korov" iz srpskog fudbala, ali koji u tome nije uspeo - Miroslav Radoman.

Ne da nije uspeo jer je loše radio, nego pošto je bio previše dobar u svome poslu, pa je hteo da otera kancer srpskog fudbala otelotvoren u nesposobnim arbitrima.

- Sada je valjda jasno da sam bio u pravu kada sam naveo osmoricu sudija koje su nedolične i nisu dostojne superligaškog fudbala. Tada sam ih nazvao kamikaze i stojim pri tome, jer pričamo o ljudima koji su vraćeni na listu ili ostavljeni na njoj na urgenciju Izvršnog odbora FSS ili regiona. A kada je tako, logičan nastavak priče je da oni vraćaju usluge onima koji su im omogućili da opstanu. Srđan Obradović čak i nije najlošiji u tom društvu - rekao je Radoman za Večernje Novosti.

Šta mislite o ovim rečima?! Da li vam dovoljno govore o mestu na kom se trenutno nalazi naš fudbal?!

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.