STIGLA BEZOBRAZNO MALA PONUDA ZA LUKU ADŽIĆA! A, to nije kraj, još jedan igrač ide iz Zvezde! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

KORISTE SITUACIJU

STIGLA BEZOBRAZNO MALA PONUDA ZA LUKU ADŽIĆA! A, to nije kraj, još jedan igrač ide iz Zvezde! (FOTO)

Belgijanci, ovo nije lepo od vas...

Objavljeno:

Već i ptičice na grani znaju da Anderleht hoće Luku Adžića, a cifra koja se pominjala za njegov odlazak u Belgiju na ovo leto iznosi 1.000.000 evra.

Međutim, bivši šampion ove države ponudio je manje od toga, gotovo da možemo da kažemo - siću. 800.000 evra za jednog od najvećih srpskih talenata nesporno je mala ponuda, ali koji će crveno-beli možda morati da prihvate, pošto ugovor sa sinom nekadašnjeg fudbalera Zvezde ističe u decembru.

U Anderlehtu znaju da mogu samo da sačekaju decembar i igrača dobiju bez obeštećenja. Naravno, ni Belgijancima ne odgovara da toliko čekaju i pritom uspore Adžićev razvoj, novi predsednik forsira politiku po kojoj bi u klub dolazili najtalentovaniji igrači iz cele Evrope, i zato će pokušati da odmah premoste problem.

Abraham Frimpong
Abraham Frimpong foto: fkcrvenazvezda.rs

To nije sve.

Mogla bi Crvena zvezda prvih dana prelaznog roka da ostane i bez Abrahama Frimponga, za koga je zainteresovan Ferencvaroš

Predstavnici mađarskog kluba su bili minulog vikenda u Novom Sadu, gde su gledali meč između Vojvodine i Crvene zvezde, da bi se na licu mesta uverili u Frimpongove kvalitete, saznaje Žurnal.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.