JOŠ JEDAN ŠTOPER NE IDE NA MUNDIJAL: Jedan od najboljih defanzivaca ruskog šampionata bez poziva od Krstajića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

ODLUČIO

JOŠ JEDAN ŠTOPER NE IDE NA MUNDIJAL: Jedan od najboljih defanzivaca ruskog šampionata bez poziva od Krstajića! (FOTO) (VIDEO)

Mundijal u Rusiji na programu je od 14. juna do 15. jula, a 'Orlovi' će biti u grupi zajedno sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom

Objavljeno:

Nemanja Pejčinović, štoper moskovske Lokomotive, kaže da je uveren da ga Mladen Krstajić neće uvrstiti među putnike na Svetsko prvenstvo.

- Verovatno neću ostati u Lokomotivi pošto mi ovog leta ističe ugovor, iako još ništa nije isključeno, ali jedno sigurno znam – neću biti deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu - rekao je Pejčinović za ruski portal 'Izvestia'.

Lokomotiva je u nedavno okončanoj Premijer ligi Rusije osvojila šampionsku titulu posle 14 godina, a tridesetogodišnji srpski defanzivac upisao je 31 nastup.

- Kako znam? Nisu me zvali - istakao je Pejčinović, a potom još jednom kratko potvrdio isto na pitanje da li je baš toliko siguran. - Da - rekao je štoper. Mundijal u Rusiji na programu je od 14. juna do 15. jula, a 'Orlovi' će biti u grupi zajedno sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.