ODREĐEN PRITVOR: Sudija Obradović ostaje iza rešetaka još 30 dana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ODLUKA MUP-A

ODREĐEN PRITVOR: Sudija Obradović ostaje iza rešetaka još 30 dana! (FOTO) (VIDEO)

On je prethodno u policiji, kako se saznaje, takođe sve negirao, a navodno se pravdao da je slučajno napravio grešku kada je dosudio penal za Spartak na nedeljnoj utakmici sa Radničkim iz Niša

Objavljeno:

Arbitar Srđan Obradović saslušan je u Jagodini gde je negirao da je zloupotrebio službeni položaj, posle čega mu je određen pritvor od 30 dana.

Takvu odluku sudija je doneo na predlog tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, po čijem nalogu je pre tri dana delilac pravde i uhapšen u Jagodini.

Arbitar, koji se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj u okršaju Spartaka i niškog Radničkog u Subotici, pred tužiocem je izneo svoju odbranu u prisustvu čak tri branioca koja je angažovao, a pritvor mu je određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i dalju istragu koja sledi.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, Obradović je pred tužiocem poricao da je počinio delo za koje se tereti i naveo da nije favorizovao domaćine meča, fudbalere subotičkog Spartaka. Šta je još rekao, zasad niko ne želi da kaže, ističući da se u ovoj fazi postupka ne može iznositi više detalja, jer predstoje saslušanja svedoka i određena veštačenja.

foto: Saša Pavlić Koky

On je prethodno u policiji, kako saznajemo, takođe sve negirao, a navodno se pravdao da je slučajno napravio grešku kada je dosudio penal za Spartak na nedeljnoj utakmici sa Radničkim iz Niša. Obradovićevo saslušanje u novosadskom tužilaštvu je trajalo nekoliko sati, a na njega je doveden iz Jagodine, gde je pre tri dana i uhapšen po nalogu novosadskog Višeg javnog tužilaštva. Posle saslušanja, fudbalski sudija je iz zgrade novosadskog suda odveden u pritvor Okružnog zatvora na Klisi.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.