ZVANIČNO! Milojević potpisao novi ugovor sa Zvezdom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

PARAF

ZVANIČNO! Milojević potpisao novi ugovor sa Zvezdom! (FOTO)

Milojević je stavio svoj potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zvanično je produžio ugovor s tim klubom do 2020. godine.

Milojević je stavio svoj potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba.

- Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba - rekao je Milojević posle potpisivanja ugovora.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zadovoljan je pravcem kojim se klub kreće. - Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje, i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe - dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja u Crvenoj zvezdi. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi - rekao je Mijailović.

foto: Aleksandar Koković

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić ističe da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas. - Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača, i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja - rekao je Terzić.

foto: Nebojša Mandić

Sportski dirketor kluba Mitar Mrkela kazao je da je "najjače pojačanje u ovom prelaznom roku" novi ugovor Milojeviću. - Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo dobre rezultate, i pokušaćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo činili ove sezone - rekao je Mrkela.

foto: Dragana Udovičić

Počasni predsednik crveno-beli Dragan Džajić je ocenio da je novi ugovor Milojeviću odličan porez kluba. Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić veruje da je ovo odličan potez kluba. - Imali smo uspešnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dve godine, jer to će doneti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju poverenja - zaključio je Džajić.

BONUS VIDEO:

Najava Sportskih igara mladih

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.