Vladimir Stojković se vraća tamo gde mu je i mesto! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

REŠENO

Vladimir Stojković se vraća tamo gde mu je i mesto! (FOTO)

Vesti koje će umnogome zanimati sve navijače Partizana

Objavljeno:

Vreme je za poslednje kolo Superlige Srbije. U četvrtak predveče Partizan dočekuje Spartak iz Subotica u Humskoj, u meču koji će Miroslav Đukić iskoristiti kao poslednje pripreme za finale Kupa, koje je na programu naredne sedmice.

A, trener crno-belih je saopštio odlične vesti pred ta dva duela. I to ne dve, već tri!

- Stojković i Marko Janković su se oporavili od povreda, treniraće danas, u konkurenciji za meč sa Subotičanima, imaćemo ih u sastavu i za finale Kupa Srbije. Jedini van stroja u ovom trenutku je Zoran Tošić, neće igrati sutra, ali hoće naredne srede protiv Mladosti - rekao je Miroslav Đukić na konferenciji za medije.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Beta/Branislav Božić

Naredni meč Superlige daleko više će značiti Spartaku nego Partizanu, jer bi uz povoljan rezultat Subotičani završili u Ligi Evrope, tačnije u kvalifikacijama za iste.

- Spartak je motivisan da zadrži treće mesto. Imamo i mi pobedničke ambicije, uvek su tri boda želja Partizana, pogotovo pred našom publikom. To nagoveštava da ćemo gledati dobru utakmicu - istakao je Đukić.

Prethodnih dana, Partizan je poslao zvaničan dopis Fudbalskom savezu Srbije da izmesti domaćinstvo iz Surdulice, ali od toga neće biti ništa.

- Siguran sam da će Surdulićani organizovati događaj super. Radnik će se pokazati kao dobar domaćin. Jedini problem je što imamo veliki broj navijača, neće moći svi da uđu na stadion kapaciteta 3.500 gledalaca. Šteta za fudbal - rekao je trener crno-belih.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.